Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Start academiejaar

Het academiejaar start op maandag 18 september 2017 van 10:00 tot 16:00u. We verwachten je om 10:00 in Campus Demerstraat, Demerstraat 14, 3290 Diest. Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en verkennen de stad Diest op een ludieke manier. Sportieve kleding (en eventueel een regenjas) kan handig zijn.

Ben je ingeschreven voor een verkorte dagopleiding? Dan verwachten we jou al eerder, namelijk op vrijdag 15 september 2017 van 09:00 tot 16:00. En wel op Clenardus Clenardus, Weerstandsplein 2, 3290 Diest.

cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. De boekenlijst zal je eind augustus op deze websitepagina terugvinden.

Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze. Als UCLL-student van de Lerarenopleiding geniet je van een korting tot 15% in één van de volgende boekhandels:

 In Leuven krijg je deze korting in de Boekhandel ACCO (Maria-Theresiastraat 2-4). Vanaf 14 augustus 2017  kan je de boeken online bestellen en betalen via de ACCO-bestelwebsite: www.acco.be/lerdiest. Op deze website kan je kiezen wanneer je je boeken afhaalt:

-  ofwel haal je je boeken (na bestelling en betaling) rechtstreeks af bij ACCO in Leuven.

- ofwel kies je voor één van de twee afhaaldagen op campus Clenardus  (Weerstandsplein 2, 3290 Diest) die plaatsvinden op 20 en 28 september 2017 telkens van 11 tot 14u.
Opgelet: je kan enkel boeken online  bestellen via de ACCO website: www.acco.be/lerdiest (link is external)

 In Leuven krijg je korting bij de Standaard Boekhandel (Naamsestraat 57 en Diestsestraat 127) op voorwaarde dat je je studentenkaart toont en vermeldt dat je student van de Lerarenopleiding bent.

Voor de studenten van lager onderwijs  zijn de leerplannen digitaal raadpleegbaar.

Zomercursus Frans van 4 tot en met 8 september

Denk je dat een grondige opfrissing en herhaling Frans nuttig is voor jou? Wil je je zekerder voelen in je kennis en vaardigheden Frans? Ben je op zoek naar een manier om je optimaal voor te bereiden op het vak Frans van het eerste opleidingsjaar en misschien ook al het taalbad af te leggen dat een verplichte opdracht is binnen de opleiding?

Schrijf je dan in voor een zomercursus Frans. De lerarenopleiding van UCLL werkt hiervoor nauw samen met het Centrum voor Levende Talen in Leuven (CLT).

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Neem contact op met de trajectcoachTom Robijns, tom.robijns@ucll.be. Hij stelt samen met jou een individueel studieprogramma op.

Volg je een verkorte opleiding? Neem dan contact op met Peter den Otter, peter.denotter@ucll.be.

Je kan hen bereiken tot 6 juli en vanaf 21 augustus.

SPECIFIEKE NODEN OF VRAGEN, FUNCTIEBEPERKING

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering,….) of heb je een functiebeperking? Maak een afspraak met de studentendienst: Hedwig Peetermans, tel. +32 (0)16 37 54 44, hedwig.peetermans@ucll.be.  

Praktisch

Meer informatie over de campus, cafetaria, het openbaar vervoer,...

Meer informatie

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder:

Campus Clenardus
Weerstandsplein 2
3290 Diest
Tel: +32 (0)16 37 54 00
ler.diest@ucll.be