Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Start academiejaar

studenten eerste jaar

Het academiejaar start op maandag  18 september 2017, maar je wordt pas verwacht op de startdag op dinsdag 19 september om 9:30 op Campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee. We sluiten af om 15:30. Breng een lunchpakket mee.

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en docenten. We maken je wegwijs op de campus en vertellen je alles wat je moet weten over jouw opleiding. Kortom: niet te missen!

studenten tweede en derde jaar

Jullie worden verwacht op maandag 18 september om 9.00 u op  Campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee.  Meer info via intranet en mail.

 

Ben je ingeschreven voor de flexibele opleiding? Jouw startdag is gepland op zaterdag 16 september van 09:00 tot 17:00. We verwachten jou op Campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee. Bekijk het programma in detail.

Cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze. De boekenlijst vind je hier.

Wie de boeken bij ACCO wil aankopen, kan terecht op de cursusverkoop in campus Hertogstraat  op maandag 18, dinsdag  19  en woensdag 20  september 2017. Je geniet een korting bij alle aankopen en nabestellingen. Betalen kan zowel met bancontact, creditcard als cash. Na 20 september kan je de boeken enkel online bestellen en betalen via de ACCO-bestelwebsite: www.acco.be/lerheverlee  .

Zomercursus Frans van 4 tot en met 8 september

Denk je dat een grondige opfrissing en herhaling Frans nuttig is voor jou? Wil je je zekerder voelen in je kennis en vaardigheden Frans? Ben je op zoek naar een manier om je optimaal voor te bereiden op het vak Frans van het eerste opleidingsjaar en misschien ook al het taalbad af te leggen dat een verplichte opdracht is binnen de opleiding?

Schrijf je dan in voor een zomercursus Frans. De lerarenopleiding van UCLL werkt hiervoor nauw samen met het Centrum voor Levende Talen in Leuven (CLT).

VRIJSTELLINGEN

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer de verantwoordelijke voor je individueel studieprogramma: Adelheid Spillier, adelheid.spillier@ucll.be.

Volg je de flexibele opleiding? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de studieduur-verkorters: Nadine Bongaerts, nadine.bongaerts@ucll.be.

EERSTEJAARSWEEKEND STUDENTENVERENIGING DOCENTICA

Docentica, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven, nodigt je uit op het eerstejaarsweekend in Sint-Truiden, van vrijdag 15 september 2017 tot en met zondag 17 september 2017.

praktische informatie

Meer informatie over de campus, parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren: 

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178, 3001 Heverlee
Tel. +32 (0)16 37 56 00
ler.heverlee@ucll.be

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut? Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat:

Tel. +32 (0)16 37 56 66
studentendienst.ler.brabant@ucll.be