Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Lerarenopleiding Lager onderwijs op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Start academiejaar

Het academiejaar start op dinsdag 17 september 2019. We verwachten je die dag om 09:30 op campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee. Rond 16:00 sluiten we de startdag af. Je kan ‘s middags eten in de studentencafetaria of je eigen lunchpakket meebrengen. Breng zeker je studentenkaart mee.

Tijdens deze startdag maak je kennis met je medestudenten en je docenten. We maken je wegwijs op de campus en vertellen je alles wat je moet weten over jouw opleiding. We zorgen ervoor dat je een goede start kan nemen. Kortom: niet te missen!

Ben je ingeschreven voor de flexibele opleiding? Jouw startdag is al gepland op zaterdag 14 september van 09:00 tot 17:00. We verwachten jou dan op campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee.

Ben je (her)ingeschreven voor de tweede of derde opleidingsfase, dan vind je jouw startinfo via intranet.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op donderdag 19 september om 13:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Later meer hierover.

Cursussen en handboeken

Voor deze opleiding heb je een aantal handboeken nodig. Deze boeken moet je zelf aankopen in een boekhandel naar keuze of via ACCO (zie hieronder). De boekenlijst kan je hier downloaden

Campusverkoop en online boekenaankoop

We werken samen met ACCO Leuven voor de online aankoop en campusverkoop van handboeken en cursussen. Je geniet van een korting bij alle aankopen en nabestellingen.

Campusverkoop

  • op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 september 2019
  • in Campus Hertogstraat in lokaal E009
  • je kiest je boeken, je betaalt (cash, bancontact of creditcard) en krijgt je boekenpakket meteen mee

Online aankoop

  • vanaf vrijdag 20 september 2019
  • via de Acco bestelwebsite: www.acco.be/lerheverlee
  • je kiest je boeken, je bestelt en betaalt online. Later ontvang je een mail wanneer je jouw boekenpakket kan afhalen in het ACCO-filiaal te Leuven

VRIJSTELLINGEN

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer de verantwoordelijke voor je individueel studieprogramma: Adelheid Spillier, adelheid.spillier@ucll.be.

Volg je de flexibele opleiding? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de studieduur-verkorters: Nadine Bongaerts, nadine.bongaerts@ucll.be.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Eerstejaarsweekend studentenvereniging Docentica

Docentica, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven, nodigt je uit op het eerstejaarsweekend in Arendonk, van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 september 2019. Dit weekend is dé ideale manier om goed aan je opleiding te beginnen: Je komt er alles te weten over je studierichting; je maakt er nieuwe vriendschappen én je hebt er fun van aankomst tot vertrek. Kortom, mis deze unieke ervaring zeker niet en schrijf je op tijd in! Alle details vind je op de facebookpagina van Docentica.

Locatie: Domein Den Broekkant, Broekstraat 29, 2370 Arendonk
Nog vragen? ejwdocentica@gmail.com