Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Op deze pagina vind je alle praktische info voor de  start van het tweede semester.  Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Kom dus af en toe eens terug, zeker kort voor het begin van het semester.

cursusverkoop

Hieronder de cursuslijsten (Acco, Alpha Copy) voor het tweede semester. Bij de Acco-cursussen en -handboeken staan ook de prijzen vermeld.

Cursuslijst - Mondzorg - fase 1 - februari 2018
Cursuslijst - Mondzorg - fase 2 - februari 2018
Cursuslijst - Mondzorg - werktraject - fase 1 - februari 2018

ACCO

Acco organiseert op Campus Gasthuisberg, in de polyvalente zaal (lokalen 002-004), een verkoop van handboeken en cursussen op donderdag 1 februari 2018 (van 9u tot 17u) en op vrijdag 2 februari 2018 (van 9u tot 14u). De betaling gebeurt bij voorkeur met bancontact, maar kan ook contant.

Voor verdere vragen aan Acco en bijbestellingen kan je mailen naar ucllgt@acco.be(link sends e-mail) of via www.acco.be/ucllgt.

CURSUSDIENST CAMPUS GASTHUISBERG

De cursusdient van campus Gasthuisberg vind je beneden aan de trap, op niveau 0. Als er nog geen cursussen voor je opleiding ter beschikking zijn, zal dat aan de cursusdient worden uitgehangen.
De betaling gebeurt contant of met bancontact.

ALPHA COPY

De cursussen die gedrukt worden door Alpha Copy  kunnen afgehaald worden in de drukkerij Alpha Copy: Tiensestraat 89 te 3000 Leuven. Tel. 016 22 56 01.

ARCHIEF

stagepakken en ander materiaal

Een stagepak kan je aankopen bij de firma Dutra. Deze firma komt op vrijdag 16 februari naar campus Gasthuisberg.

De prijzen (indicatief) zijn als volgt

  • twee lange jassen met korte mouwen: ca. €23 per stuk
  • twee stagepakken: ca. €30 per stuk
  • tandheelkundige instrumenten:  fasse 1 ca. €180, fase 2 ca. €195
  • frasaco mond kaak: ca. €172
  • veiligheidsbril: ca. €10 euro

Betalen kan contant of via Bancontact.

UITSTAPPEN EN STUDIEREIZEN

Doorheen de opleiding kunnen we studiereizen doen. De kosten variëren, maar zijn maximaal €100 per jaar. 

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Heb je eerdere kwalificaties (diploma's, creditbewijzen) behaald? Je leest er alles over in de brochure Procedure EVK Mondzorg. Maak hiervoor een afspraak met de trajectcoach via trajectcoach.mondzorg@ucll.be.

 

START Academiejaar 2017-2018, semester 2

De lessen gaan van start op maandag 12 februari volgens de lessenroosters per klasgroep. Zodra je je klasgroep kent (via KU Loket) kan je je lessenrooster raadplegen op het intranet.

 

studentendienst

Ben je op zoek naar extra studiebegeleiding tijdens je studieloopbaan? Contacteer onze studentenbegeleiders maryse.wuyts@ucll.be of katrien.maas@ucll.be.

Meer info over de mogelijkheden kan je vinden op de pagina over begeleiding.

meer informatie

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder: bellen kan naar +32 (0)16 375 200, e-mailen kan naar onthaal.gasthuisberg@ucll.be.  

LESSEN OP andere campussen

De praktijklessen en sommige theorielessen zullen niet doorgaan op campus Gasthuisberg, maar ook op campus Sint-Rafaël (KU Leuven). Zie daarvoor je uurrooster.  

Uiteraard proberen we eventuele ongemakken tot een minimum te beperken. Zo is er bijvoorbeeld in het uurrooster steeds voldoende tijd voorzien om tussen de verschillende campussen te pendelen. 

VERVOER

Bus
Heel wat bussen die vertrekken op campus Gasthuisberg passeren langs campus Sint-Rafaël of haltes in de buurt. 
Om je route uit te stippelen kan je gebruik maken van de online routeplanner van De Lijn.  Ook het busnetplan van de stad Leuven kan je daarbij helpen.

Auto
Het gebruik van de auto  raden we sterk af. Voor campus Gasthuisberg kan je alleen betalend parkeren op de bezoekersparking van UZ Leuven, voor campus Sint-Rafaël ben je aangewezen op de  betaalparking op het Sint-Jacobsplein. 

Met de fiets of te voet
Dit is veel gevallen veruit de beste én de gezondste optie om je van de ene naar de andere campus te verplaatsen. Bij VZW Velo kan je een fiets huren. Je betaalt als student van UC Leuven-Limburg € 25, plus een waarborg van € 70. Voor die prijs rijd je een heel jaar lang met je stalen ros door de stad en als hij stuk is wordt hij gratis hersteld bij Velo.

Campus Gasthuisberg - campus Sint-Rafaël
1,3 km van elkaar. 7 minuten (met de fiets), 18 minuten (te voet).