Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Op deze pagina vind je alle praktische info voor de start van het tweede semester. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Kom dus af en toe eens terug, zeker kort voor het begin van semester 2.

Katrien Vekemans, opleidingsverantwoordelijke Mondzorg

mondzorg_banner.jpg

academiejaar 2018-2019, start van semester 2

De lessen gaan van start op maandag 11 februari volgens de lessenroosters per klasgroep. Zodra je je klasgroep kent (via KU Loket) kan je je lessenrooster raadplegen op het intranet.

cursusverkoop

Acco organiseert op Campus Gasthuisberg, in de polyvalente zaal (lokaal 002-004), een verkoop van handboeken en cursussen:

  • Op donderdag 31 januari van 9u tot 17u.
  • Op vrijdag 1 februari van 9u tot 14u.

De betaling gebeurt ter plaatse, bij voorkeur met Bancontact.

Dit zijn de  cursuslijsten met de cursussen en/of handboeken die je dient aan te kopen:

Bachelor mondzorg - Fase 1 Semester 2
Bachelor mondzorg - Fase 2 Semester 2

Voor verdere vragen aan Acco kan je mailen naar ucllgt@acco.be.

Bijbestellen/nabestellen kan vanaf dinsdag 5 februari 2019 via www.acco.be/ucllgt.

cursusdienst campus gasthuisberg

De cursusdient van campus Gasthuisberg vind je beneden aan de trap, op niveau 0. Als er nog geen cursussen voor je opleiding ter beschikking zijn, zal dat aan de cursusdient worden uitgehangen.

De betaling gebeurt contant of met bancontact.

alpha copy

De cursussen die gedrukt worden door Alpha Copy  kunnen afgehaald worden in de drukkerij Alpha Copy: Tiensestraat 89 te 3000 Leuven. Tel. 016 22 56 01.

stagepakken en ander materiaal

Een stagepak kan je bij de firma Dutra kopen via hun webshop. 

Werkwijze online bestelling (inloggen met je gebruikelijke gegevens).

Let op! Het is belangrijk dat je meteen de juiste maat bestelt, de firma Dutra doet geen omwisseling in geval van een foute maat. Je kan gebruik maken van de tabellen die beschikbaar zijn op de website van Dutra om je maat te bepalen. 

Je hebt ook een frasacokaak, een veiligheidsbril en tandheelkundige instrumenten nodig. Die worden verkocht tijdens het academiejaar. De prijzen daarvan zijn als volgt:

  • tandheelkundige instrumenten:  fase 1 ca.  €200, fase 2 ca. €55
  • frasaco mond kaak: ca. €172
  • veiligheidsbril: ca. €10

uitstappen en studiereizen

Doorheen de opleiding kunnen we studiereizen doen. De kosten variëren, maar zijn maximaal €100 per jaar.

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Heb je eerdere kwalificaties (diploma's, creditbewijzen) behaald? Maak een afspraak met de trajectcoach via trajectcoach.mondzorg@ucll.be.

studentendienst

Ben je op zoek naar extra studiebegeleiding tijdens je studieloopbaan? Contacteer onze studentenbegeleiders maryse.wuyts@ucll.be of karen.jacobs@ucll.be.

Meer info over de mogelijkheden kan je vinden op de pagina over begeleiding.

meer informatie

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder: bellen kan naar +32 (0)16 375 200, e-mailen kan naar onthaal.gasthuisberg@ucll.be

LESSEN OP andere campussen

De praktijklessen en sommige theorielessen zullen niet doorgaan op campus Gasthuisberg, maar ook op campus Sint-Rafaël (KU Leuven). Zie daarvoor je uurrooster. 

Uiteraard proberen we eventuele ongemakken tot een minimum te beperken. Zo is er bijvoorbeeld in het uurrooster steeds voldoende tijd voorzien om tussen de verschillende campussen te pendelen. 

VERVOER

Bus
Heel wat bussen die vertrekken op campus Gasthuisberg passeren langs campus Sint-Rafaël of haltes in de buurt. 
Om je route uit te stippelen kan je gebruik maken van de online routeplanner van De Lijn.  Ook het busnetplan van de stad Leuven kan je daarbij helpen.

Auto
Het gebruik van de auto  raden we sterk af. Voor campus Gasthuisberg kan je alleen betalend parkeren op de bezoekersparking van UZ Leuven, voor campus Sint-Rafaël ben je aangewezen op de  betaalparking op het Sint-Jacobsplein. 

Met de fiets of te voet
Dit is veel gevallen veruit de beste én de gezondste optie om je van de ene naar de andere campus te verplaatsen. Bij VZW Velo kan je een fiets huren. Je betaalt als student van UC Leuven-Limburg € 25, plus een waarborg van € 70. Voor die prijs rijd je een heel jaar lang met je stalen ros door de stad en als hij stuk is wordt hij gratis hersteld bij Velo.

Campus Gasthuisberg - campus Sint-Rafaël
1,3 km van elkaar. 7 minuten (met de fiets), 18 minuten (te voet).