Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Beste student

Hier vind je alle info voor een vlotte start bij UC Leuven-Limburg. We wensen je alvast een boeiend academiejaar en kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Ben je al ingeschreven voor de opleiding Office Management?  Dan vind je alle belangrijke informatie voor een vlotte start van het academiejaar in de uitnodiging die je per post ontvangen hebt en  op het  intranet. Je moet daarvoor wel eerst eenmalig je account activeren. Dat doe je best vóór je naar de introductiedag komt.

Ben je nog niet ingeschreven?  In het overzichtje onderaan vind je alvast een heleboel informatie over de introductiedag en antwoorden op enkele praktische vragen. Het is van belang om je tijdig in te schrijven. Dan krijg je immers je studentennummer en kan je je aanmelden via het intranet.

Introductiedag

We verwelkomen jou graag op vrijdag 15 september 2017 op onze campus in Diepenbeek voor de introductiedag.

Vanaf 10 uur ben je welkom in de S-blok (gebouw Office Management en Bedrijfsmanagement) op campus Diepenbeek. We vertellen jou die dag in welke klas je zit en je krijgt de kans om alvast kennis te maken met het opleidingshoofd, een aantal docenten en je medestudenten. De introductiedag zal eindigen omstreeks 12.30u. (planning onder voorbehoud)

Ligging S-blok: Campusplan

Start academiejaar 2017-2018

Het academiejaar 2017-2018 start op maandag 18 september 2017. Het uurrooster kan je hier raadplegen.

Cursus- en boekenlijst

Op 15 september kan je jouw cursussen en boeken aankopen op campus Diepenbeek.

Info i.v.m. cursussen en handboeken kan je raadplegen op het Intranet. Klik hiervoor op "Studeren aan UCLL" en kies vervolgens het tabblad "Opleiding". De informatie kan je vinden op de pagina "Cursussen en handboeken".

Vrijstellingen

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer onze trajectcoach voor meer info: micheline.broekmans@ucll.be

Laptop

Vanaf de tweede opleidingsfase gebruiken de meeste studenten een laptop.

Overweeg jij nu al om een laptop aan te kopen, dan houd je best al rekening houden met volgende minimumconfiguratie:  minimumconfiguratie studentenlaptop.

Wij raden alle nieuwe studenten aan om een laptop met deze minimumconfiguratie te kopen.

Voor het aankopen van een laptop bevelen wij Campusshop aan. Campusshop komt naar UC Limburg (campus Diepenbeek). Meer info kan je hier vinden.

Is de aankoop van een laptop voor jou niet zo vanzelfsprekend, dan kan je contact opnemen met Stuvo (studentenvoorzieningen): https://intranet.ucll.be/content/sociale-dienst-limburg

Bijkomende kosten aan de opleiding

De kosten voor boeken en cursussen kan je vinden via de hoofdstukken bovenaan deze pagina. In juni 2018 krijg je van ons een studentenrekening. Via deze studentenrekening verrekenen wij kosten voor:

  • Bijkomende kopies uitgedeeld tijdens de les (ca. 5 euro)
  • Kosten voor studiereizen gemaakt tijdens het academiejaar. (ca. 25-50 euro)