Overslaan en naar de inhoud gaan

Studententrajectcoach, studiecoach en taalcoach

U bent hier

Hieronder vind je een overzicht van de diverse coaches die je doorheen je opleiding gaan begeleiden op de Leuvense campussen van UCLL's groep Management en Technologie. Wanneer de precieze taakverdeling tussen de coaches doorheen het academiejaar nog licht wijzigt, wordt deze lijst up-to-date gebracht.

studie- en taalcoaching

Omgaan met "moeilijke" woorden, correct schrijven, noteren bij een hoorcollege of hoofdideeën uit een cursus halen? De taalcoach geeft je een extra duwtje in de rug. In de taalworkshops helpt hij je om je taal- en studeervaardigheid aan te scherpen en om je de “taal van het hoger onderwijs” eigen te maken. Een boost voor je studievaardigheden!

De studiecoach toont je hoe je een goede studieplanning opstelt en leert omgaan met deadlines. Hij helpt je met je studieaanpak en lanceert je in je eerste jaar!

Contact: dominique.vanhoren@ucll.be

studententrajectcoaches

Elke student heeft bij ons een persoonlijke begeleider! Hij/zij coacht je doorheen je opleiding en staat je bij met raad en daad. Moet je jaarprogramma aangepast worden? Of heb je moeite met studieplanning en twijfels over je studiemethode? Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen? Contacteer dan de studententrajectcoach van jouw opleiding. Je studententrajectcoach helpt je persoonlijk verder. Hieronder vind je de lijst van studententrajectcoaches per opleiding en afstudeerrichting. Op basis van de eerste letter van je familienaam ben je toegewezen aan een individuele STC'er. 

Overzicht per leuvense Technologie-opleiding

Toegepaste informatica

graduaten in technologie

  • Graduaten programmeren, Elektronica, Telecommunicatie, Informatica
    A-Z: Marc Van Volsem
  • Graduaat Biotechnologie
    A-Z: Lut Gielen

overzicht per leuvense management-opleiding

Office Management

Bedrijfsmanagement

Accountancy-Fiscaliteit

KMO & Ondernemen

Financie- en verzekeringswezen

Rechtspraktijk

Marketing 

graduaten in management

  • Graduaten Accounting Administration / Transport en Logistiek: Els Goethals
  • Graduaten Marketing en Winkelmanagement: Mario De Wolf 
 

Algemeen contact voor de studenten- en trajectcoaching: dominique.vanhoren@ucll.be