Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

START ACADEMIEJAAR 2017-2018

Alle lessen zijn gepland op woensdagavond van 18:00 tot 21:00. Er wordt in de mate van het mogelijke slechts één vak of opleidingsonderdeel per avond georganiseerd. Wie zich slechts voor een deel van de opleidingsonderdelen inschreef, hoeft zich op die manier niet voor een halve avond naar de campus te verplaatsen.

Het academiejaar start voor jou op woensdag 27 september 2017. We verwachten jou om 18:00 op Campus Hertogstraat voor de startdag. Je ontvangt op dat moment de planning met de kalender voor het academiejaar. Daaruit kan je afleiden welke vakken op welke woensdagen gepland worden.

TAALCOMPONENT

Als CLIL-leraar kies je (minstens) één vreemde taal als CLIL-taal. Als je nog niet in orde bent met de wettelijke vereisen om als CLIL-leraar in deze taal aan de slag te gaan, moet je de nodige maatregelen nemen om tegen het einde van je opleiding het C1-attest te behalen. Je kan dat doen op verschillende manieren. Je krijgt hierover meer info tijdens de startdag .

Wie wil, kan zich hiervoor inschrijven in het Leuvense Centrum voor Levende Talen (CLT), waarmee UCLL een overeenkomst heeft. Meer info

praktische informatie

Meer informatie over de campus, parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren:

Campus Hertogstraat
Hertogstraat 178, 3001 Heverlee
Tel. +32 (0)16 37 56 30
renate.semeese@ucll.be