Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor het Postgraduaat Moraal en humanistische filosofie (secundair onderwijs) aan de Lerarenopleiding op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

START ACADEMIEJAAR 2018-2019

Het academiejaar voor de opleiding Postgraduaat Moraal en Humanistische Filosofie start op woensdag 3 oktober 2018 om 14:00 op campus Hertogstraat. Dan ontvang je ook alle praktische informatie en de jaarplanning.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op woensdag 19 september van 15:00 tot 17:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Vrijstellingen

Het Postgraduaat Moraal en humanistische filosofie kent een gevarieerde instroom. Indien je op basis van een vorige opleiding kans maakt op vrijstellingen, neem je best contact op. Vanaf september vind je hier de contactgegevens.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder. Let op, de campus is gesloten van 14 juli t.e.m. 12 augustus 2018.

Specifieke opleidingsinformatie

Renate Semeese 016 37 55 03 renate.semeese@ucll.be
Annet De Vroey 016 37 56 30 annet.devroey@ucll.be