Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor het Postgraduaat Niet-confessionele zedenleer (basisonderwijs) aan de Lerarenopleiding op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

START ACADEMIEJAAR 2019-2020

Het academiejaar voor de opleiding Postgraduaat Niet-confessionele zedenleer (basisonderwijs) start op woensdag 2 oktober 2019. Meer informatie over het programma van de startdag en de lessenreeks vind je  vanaf september hier of via Annet De Vroey (annet.devroey@ucll.be (link sends e-mail)).

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op donderdag 19 september om 13:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Later meer hierover.

Vrijstellingen

Het Postgraduaat Niet-confessionele zedenleer kent een gevarieerde instroom. Indien je op basis van een vorige opleiding kans maakt op vrijstellingen, neem je best contact op. Vanaf september vind je hier de contactgegevens.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.

Specifieke opleidingsinformatie

Renate Semeese 016 37 55 03 renate.semeese@ucll.be
Annet De Vroey 016 37 56 30 annet.devroey@ucll.be