Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor het Postgraduaat School voor Allen aan de Lerarenopleiding op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

START ACADEMIEJAAR 2019-2020

Je koos voor de praktijkgerichte opleiding Postgraduaat School voor Allen. De lessen vinden plaats op woensdagen volgens de planning op de website (verschijnt binnenkort).

Het academiejaar start voor jou in oktober 2019. De concrete timing volgt later.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op donderdag 19 september om 13:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Later meer hierover.

Vrijstellingen

Het Postgraduaat School voor Allen kent een heel gevarieerde instroom. Wie eerder al koos voor een opleiding buitengewoon onderwijs, maakt kans op vrijstellingen. Contacteer hiervoor de ISP-verantwoordelijke Marie-Claire Goossens  (marieclaire.goossens@ucll.be).

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.

Specifieke opleidingsinformatie

Renate Semeese 016 37 55 03 renate.semeese@ucll.be
Annet De Vroey 016 37 56 30 annet.devroey@ucll.be