Overslaan en naar de inhoud gaan

Start Academiejaar

U bent hier

Je bent definitief ingeschreven voor de Verkorte Educatieve Bachelor op Campus Hertogstraat in Heverlee. Hieronder vind je alle info om je start bij UC Leuven-Limburg optimaal te laten verlopen. We wensen je alvast een goede start toe en kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

START ACADEMIEJAAR 2019-2020

Het academiejaar start op maandag 16 september 2019.

Koos je voor de dagopleiding? We verwachten je die dag om 10:00 aan de hoofdingang van campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee.

Koos je voor de avondopleiding?  We verwachten je die dag om 18:30 aan de hoofdingang van campus Hertogstraat, Hertogstraat 178, 3001 Heverlee.

Campusopening Hertogstraat

Samen met je campusstudentenraad en studentenvereniging nodigen we je uit op donderdag 19 september om 13:00 voor de feestelijke campusopening met alle studenten en medewerkers van de lerarenopleiding op campus Hertogstraat.

Later meer hierover.

CURSUSSEN EN BOEKEN

Alle informatie over de cursussen en boeken die je nodig hebt, krijg je tijdens de eerste lesweek. De (voorlopige) boekenlijst vind je hier.

VRIJSTELLINGEN

Denk je dat je in aanmerking komt voor vrijstellingen of volg je een flexibel traject? Neem nog vóór de start van het aca-demiejaar contact op met de trajectbegeleider voor je individueel studieprogramma via nick.goemaere@ucll.be.

specifieke noden of vragen / functiebeperking

Heb je specifieke noden of vragen (sociaal statuut, studiefinanciering, psychosociale problemen….) of heb je een functiebeperking? Wil je meer informatie over het topsportstatuut?  Dan maak je best een afspraak met de studentendienst op Campus Hertogstraat.
Tel. +32 (0)16 37 56 66 of studentendienst.ler.brabant@ucll.be

Eerstejaarsweekend studentenvereniging Docentica

Docentica, dé studentenvereniging voor toekomstige leerkrachten in Leuven, nodigt je uit op het eerstejaarsweekend in Arendonk, van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 september 2019. Dit weekend is dé ideale manier om goed aan je opleiding te beginnen: Je komt er alles te weten over je studierichting; je maakt er nieuwe vriendschappen én je hebt er fun van aankomst tot vertrek. Kortom, mis deze unieke ervaring zeker niet en schrijf je op tijd in! Alle details vind je op de facebookpagina van Docentica.

Locatie: Domein Den Broekkant, Broekstraat 29, 2370 Arendonk
Nog vragen? ejwdocentica@gmail.com