Overslaan en naar de inhoud gaan

Immunoassays on Atellica Solution

Dit bloedstollend seminarie gaat van start met een introductie van het Atellica Solution systeem. Dat werd in 2017 op de markt gebracht en bestaat uit verschillende individuele componenten (Atellica® Sample Handler, Atellica® Immunoassay analyser en Atellica® CH930 analyser) die met elkaar gecombineerd kunnen worden in een configuratie die voldoet aan de eisen van een laboratorium. Het is 's werelds eerste analyzer met een gepatenteerd, bi-directioneel magnetisch stalentransport dat tien keer sneller is dan de conventionele transportsystemen, waardoor patiëntresultaten sneller beschikbaar zijn. 

Daarbovenop, graven we ook dieper in  immunoassays en hun verschillende meetprincipes (Sandwich Assays, Competitieve Assays en Immunocapture Assays),  het principe van chemieluminescentie,  calibraties van de immunoassays,  PEP Connect: ons on-line trainingsprogramma dat voor iedereen toegankelijk is en ten slotte wordt je nog geprikkeld met een aantal praktische toepassing van de chemiluminescentie technologie aan de hand van een video.

Het belooft alvast een leerrijke & interessante avond te worden!

gegeven door Sabine Smet en Deborah de clercq

"Ik ben afgestuurd in 1991 in Gent en heb een Bachelor in klinische chemie. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan in een privé laboratorium waar ik 5 jaar in het routinelabo heb gewerkt en 7 jaar als kwaliteitsverantwoordelijke. Daarna ben in overgestapt naar Bayer waar ik ben begonnen als Applicatie specialist voor immunologie en chemie en daarna verder geëvolueerd naar Product Manager. In 2007 zijn we overgenomen door Siemens waar ik verschillende functies heb vervuld zoals Business Manager, Marketing Manager en Head of Business Management. Momenteel ben ik Application Service Manager binnen Siemens Healthineers. In deze rol stuur ik een team aan van 12 applicatie specialisten over heel België en Luxemburg. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor Clinical Sales Excellence wat voornamelijk wetenschappelijke marketing is en waarbij we symposia, gebruikersdagen en dergelijke organiseren."

Sabine Smet

Biografie van mevr. De Clerq wordt later toegevoegd.

Deborah De Clercq

Locatie

UC Leuven-Limburg, campus Gasthuisberg, auditorium 005, Herestraat 49, 3000 Leuven

Datum en tijdstip

Donderdag 12 december om 19 uur. Vanaf 18.30u worden broodjes voorzien.

Let op! Inschrijven kan tot  6 december.

kostprijs deelname

De kostprijs van deelname is als volgt:

  • Kostprijs Student UCLL: 5 Euro (dit wordt automatisch verrekend met je studierekening, je hoeft bij inschrijving dus niets te betalen)
  • Kostprijs externe student: 5 Euro
  • Kostprijs externe medewerker: 15 Euro

Gelieve u in te schrijven via het webformulier onderaan.  Nadat u zich ingeschreven heeft ontvangt u spoedig een bevestigingsmail met alle nodige informatie om het deelnamebedrag over te maken.

vragen?

Neem dan zeker contact op met  sSofie.pieraets [at] ucll.be ((link sends e-mail)) (campus Diepenbeek) of karolien.decamps [at] ucll.be ((link sends e-mail)) (campus Gasthuisberg).