Overslaan en naar de inhoud gaan

23 JAN - 23 MEI 2019 Neurologische zorg: basismodule
Navorming

U bent hier

Vermits de vele gezichten van de neuroverpleegkunde is het onmogelijk om tijdens de basisopleiding studenten verpleegkunde volledig voor te bereiden op de zorg aan alle patiënten met een neurologische aandoening. Gezien de complexiteit hebben deze patiënten nood aan bekwame en competente zorgverleners, niet enkel verpleegkundigen. Zorg voor patiënten met een neurologische aandoening vraagt nog meer dan elders in de gezondheidszorg een zeer uitgebalanceerde interdisciplinaire aanpak.

Brochure Postgraduaat Neurologische zorg

Het postgraduaat neurologische zorg is het resultaat van een duurzame samenwerking tussen de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen (BVNV), de Belgian Stroke Council en vier Vlaamse hogescholen: Arteveldehogeschool, Odisee hogeschool, hogeschool UCLL en Katholieke hogeschool Vives.

Voor de realisatie van de inhouden werkt hogeschool UCLL samen met UZ Leuven, Ziekenhuis Oost-Limburg en Jessa Ziekenhuis.

 

De lesdagen van de basismodule staan open voor permanente vorming. Het inschrijvingsgeld per lesdag bedraagt €65, inclusief syllabus en exclusief catering.  De hogeschool beschikt over een cafetaria met democratische prijzen.

Wanneer de cursist 32 uren permanente vorming volgt, komt deze in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques  als je voldoet aan de voorwaarden  (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml(link is external)).

De basismodule wordt aangeboden te Leuven, campus Gasthuisberg, in het voorjaar van 2019:  de afzonderlijke lesdagen die gevolgd kunnen worden in het kader van permanente vormingen zijn op 23 januari, 7 en 27 februari, 22 maart, 4 april, 6 en 23 mei 2019.

Per gevolgde lesdag wordt een attest afgeleverd.

Programmagids, klik hier http://onderwijsaanbod.leuven.ucll.be/opleidingen/n/CQ_54616472.htm

Vind hier het programma per lesdag


locatie

UC Leuven-Limburg, campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven

contactpersoon

Hendrikje Huysmans

hendrikje.huysmans@ucll.be

logos.jpg

Formulier Neurologische zorg: basismodule