Overslaan en naar de inhoud gaan

8-31 JAN 2019 Geestelijke gezondheidszorg
Navorming

U bent hier

Geestelijke gezondheidszorg

Mensen met psychische en psychiatrische problemen vragen om extra zorg en aandacht. UC  Leuven-Limburg stelt lessen van de bachelor-na-bacheloropleiding in de geestelijke gezondheidszorg open om hier opleiding en ondersteuning rond te organiseren en in samenwerking met het werkgeveld.

Je bent in het bezit van de bijzondere beroepstitel, werkt in de geestelijke gezondheidszorg en je wenst deze titel te behouden? Dan biedt de permanente vorming in de geestelijke gezondheidszorg aan UC Leuven-Limburg je de mogelijkheid om de vereiste 60 uur vorming te volgen.

Per academiejaar worden een aantal lessen van de banaba in de geestelijke gezondheidszorg opengesteld voor permanente vorming.

 

doelgroep

Bachelors in de verpleegkunde (beroepstitel) of gegradueerden in de verpleegkunde (beroepsbewkaamheid) die momenteel ind e psychiatrie of geestelijke gezondheidszorg wereken. 

kostprijs

De lessen worden overdag georganiseerd, telkens op dinsdag en donderdag op  campus  Gasthuisberg.

Volledige lesdag: 65 euro (exclusief catering). Halve lesdag: 45 euro

De opleiding komt in aanmerking voor betaald Vlaams opleidingsverlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtmel(link is external)).

praktische informatie

De infobrochuren voor 2019-2020 is momenteel nog niet klaar. Inschrijvingen starten vanaf september 2019.

De infobrochure 2018-2019 vind je hier.

Vanuit de bachelor na bachelor geestelijke gezondheidszorg worden de gastcolleges van klinische aspecten volwassenen, ouderen en infants, kinderen en jongeren opengezet voor professionals uit het werkveld. 

Telkens wordt in een gastcollege een bepaald thema zoals autisme, ADHD, psychose, persoonlijkheidsstoornissen, dementie, … toegelicht door een expert uit het werkveld.

Voor meer informatie kan je mailen naar teamleider Bart Loonbeek, bart.loonbeek@ucll.be(link sends e-mail).

Na inschrijving ontvang je een factuur met de vraag tot betaling.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar gelezen te hebben en te aanvaarden: https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

Formulier Geestelijke gezondheidszorg