Overslaan en naar de inhoud gaan

Mondzorg

Een slechte mondgezondheid kan vele nadelige gevolgen hebben: problemen met eten en drinken, infecties op afstand zoals pneumonieën, een slechte adem met als mogelijk gevolg dat men terechtkomt in een sociaal isolement, onbegrepen gedragsproblemen en vermindering van de kwaliteit van leven. Word jij als verpleegkundige geconfronteerd met een slechte mondverzorging van patiënten? Vind jij dat mondverzorging een integraal onderdeel dient te zijn van het zorgplan van de patiënt? Vind jij dat professionele mondzorg een vast onderdeel in het multidisciplinair overleg dient te zijn? Dan is deze opleiding wellicht iets voor jou.

doelgroep

Bachelors in de verpleegkunde met ruime interesse in mondgezondheid en mondzorg.

kostprijs

280 euro voor de modules in academiejaar 2017-2018.

120 euro voor de overblijvende module in academiejaar 2018-2019.

Totaal bedrag voor alle modules: 400 euro.

 

praktische informatie

De navorming wordt samen georganiseerd met de nieuwe bacheloropleiding in de mondzorg. Enkele opleidingsonderdelen van de basisopleiding kunnen aparte gevolgd worden.

De volledige navorming omhelst 40 uren theorie/praktijk. De theorie wordt digitaal aangeboden, je kan dus van thuis of vanop het werk de lessen volgen en de opdrachten maken.

Voor de praktijk kom je naar de UCLL, campus Gasthuisberg, Herestraat 49, te leuven en dit op:

- nog geen data gekend

- nog geen data gekend

evaluatie gebeurt met een eigen aangebrachte casus implementeer je hetgeen je geleerd hebt en presenteer je dit voor de UCLL-lector.

 

Contactpersonen:

Voor inhoudelijke vragen contacteer Katrien Vekemans, katrien.vekemans@ucll.be(link sends e-mail) , verantwoordelijke voor deze navorming.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.