Overslaan en naar de inhoud gaan

Oncologie

 

Je bent in het bezit van de bijzondere beroepstitel, werkt in de kankerzorg en je wenst deze titel te behouden? Dan biedt de permanente vorming in de oncologische zorg aan UC Leuven-Limburg je de mogelijkheid om de vereiste 60 uur vorming te volgen.

doelgroep

Bachelors in de verpleegkunde die in de kankerzorg werken

kostprijs

De lessen worden overdag georganiseerd, op  campus Gasthuisberg.

Volledige lesdag: 65 euro (exclusief catering). Halve lesdag: 40 euro

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof (als je minstens 32 uren les volgt). Er kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtmel(link is external)).

praktische informatie

 

Lesprogramma 2018-2019: nog niet gekend


 

Voor meer informatie kan je mailen naar teamleider Pierino Verrando, pierino.verrando@ucll.be(link sends e-mail).

Na inschrijving ontvang je een factuur met de vraag tot betaling.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar gelezen te hebben en te aanvaarden: https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.