Overslaan en naar de inhoud gaan

Radioprotectie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde

Er kan niet meer ingeschreven worden, want deze cursus is lopende.

De opleiding voldoet aan de criteria van art.53.2 van het KB van 20 juli 2001,  houdende algemeen reglement op de bescherming van de bevolking, van de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van ioniserende stralen.

Doelgroep

Verpleegkundigen (gegradueerden en bachelors) en technologen medische beeldvorming die omgaan met ioniserende stralen voor diagnostische en therapeutische doeleinden en die werken op radiologie, nucleaire geneeskunde, bestralingsafdeling, katheterisatie, ...

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 260 euro. De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. Er kan betaald worden met opleidingscheques als je voldoet aan de voorwaarden (zie www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml(link is external)).

Praktische informatie

De opleiding omvat een basisprogramma van 30 uur (4 lesdagen) en een practicum van 20 uur.

  • dinsdag 16, 23 en 30 januari 2018
  • dinsdag 20 februari 2018, telkens van 8u30 tot 17 uur
  • Examen op 20 maart van 8u30 tot 13 uur

locatie

 Auditorium A. L.  Baert, dienst radiologie, UZ Gasthuisberg Leuven.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL(link is external) hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.