Overslaan en naar de inhoud gaan

Radioprotectie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde
Navorming

U bent hier

Radioprotectie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde

Deze permanente vorming zal niet aangeboden worden tijdens het academiejaar 2018-2019, wel opnieuw volgend academiejaar 2019-2020.

De opleiding voldoet aan de criteria van art.53.2 van het KB van 20 juli 2001,  houdende algemeen reglement op de bescherming van de bevolking, van de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van ioniserende stralen.

Doelgroep

Verpleegkundigen (gegradueerden en bachelors) en technologen medische beeldvorming die omgaan met ioniserende stralen voor diagnostische en therapeutische doeleinden en die werken op radiologie, nucleaire geneeskunde, bestralingsafdeling, katheterisatie, ...

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 260 euro. De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof. 

Praktische informatie

De opleiding omvat een basisprogramma van 30 uur (4 lesdagen) en een practicum van 20 uur.

locatie

 Auditorium A. L.  Baert, dienst radiologie, UZ Gasthuisberg Leuven.

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.