Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

20 feb 2018 - met aengus aan tafel: time-out

Angus Mac Og is de god van de jeugd, het werk, de creativiteit en de liefde.  Allemaal elementen die ons ertoe blijven aanzetten de actuele pedagogische uitdagingen met kinderen en jongeren aan te gaan.  Geen sinecure en na veel theorie is er nu de vraag naar een concrete, praktische aanpak.  Het gebruik van time-out is bijna ingeburgerd, maar de details in de uitvoering bepalen de winst.  Wij serveren u graag praktisch en concreet: time-out volgens de regels van de kunst.

Time-out wordt steeds vaker gebruikt in thuissituaties, op scholen, in leefgroepen...  Een waardevol werkmiddel waarbij de kans op slagen afhangt van details in de toepassing.  Er zi meer visie achter time-out dan misschien eerst gedacht en bepaalde principes dienen gehanteerd te worden.  Wij maken deze graag zo concreet mogelijk.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel':
- dinsdag 23 januari 2018: moeilijk hanteerbaar gedrag
- dinsdag 20 februari 2018: time-out
- dinsdag 8 mei 2018: structuur
 

doelgroep

Deze vorming is bedoeld voor begeleiders, hulpverleners, leerkrachten... die werken met kinderen.

lesgever

Katelijne Van Lommel is kinder- en jeugdpsychologe in De Praktijk voor Kinderpsychiatrie alsook docent aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg in de bacheloropleiding  Sociale Readaptatiewetenschappen.  Werking in en samenwerking met het onderwijs en kinderpsychiatrie inspireren haar tot opleiding in deze sectoren.

kostprijs

95,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel'.  Bij het volgen van de drie vormingen, betaalt u 85,00 euro per vormingsdag (totaalkost voor de drie dagen: 255,00 euro).

praktische info

Vormingsdag: dinsdag 20 februari 2018, 09u30 tot 17u00.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 10 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER