Overslaan en naar de inhoud gaan

Welzijn

U bent hier

22 mei 2018 - Handelingsgericht werken in de praktijk

Elke hulpverlener wordt bij wet verplicht om een handelingsplan op te stellen.  Doen we dit alleen omdat het moet of omdat het een middel is om samen met ouders, andere hulpverleners op pad te gaan: transparant, duidelijk en systematisch.  Hoe stellen we een handelingsplan op, hoe bepalen we doelen, hoe evalueren we deze, hoe betrekken we ouders en andere vertrouwenspersonen in het proces van handelingsgericht werken?

In deze navorming staan we stil bij het opstellen van een handelingsplan.  Daarnaast bekijken we niet alleen het handelingsplan op zich, maar leggen we de relatie met de dagelijkse praktijk.  Ook geven we een plaats de ouders, kinderen... in het proces van handelingsgericht werken.
 

doelgroep

Hulpverleners, leerkrachten... iedereen die op de één of andere manier mensen begeleidt.

lesgever

Ilse Mariën is lector aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg, Groep Gezondheid & Welzijn.  Zij is er verbonden aan de bacheloropleidingen Orthopedagie en Sociale Readaptatiewetenschappen.  Zij is gespecialiseerd in het handelingsgericht werken.

kostprijs

125,00 euro - inclusief drank.

praktische info

Vormingsdagen:
- dinsdag 22/05/2018, 09u00 tot 12u00.
- dinsdag 29/05/2018, 09u00 tot 12u00.
- dinsdag 05/06/2018, 09u00 tot 12u00.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 10 deelnemers / Maximum aantal: 20 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER