Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

23 jan 2018 - Met Aengus aan tafel: moeilijk hanteerbaar gedrag

Angus Mac Og is de god van de jeugd, het werk, de creativiteit en de liefde.  Allemaal elementen die ons ertoe blijven aanzetten de actuele pedagogische uitdagingen met kinderen en jongeren aan te gaan.  Geen sinecure en na veel theorie is er nu de vraag naar een concrete, praktische aanpak.  Door welke bril je naar 'moeilijk hanteerbaar gedrag' kijkt, bepaalt je visie, je aanpak en je winst.  Wij serveren u graag praktisch en concreet: moeilijk hanteerbaar gedrag.

Er valt veel te zeggen over 'moeilijk hanteerbaar gedrag'.  Vaak is de vraag vanuit scholen, leefgroepen, thuissituaties: "Wat moeten we nu gaan dóen?".  Vanuit de praktijk bieden wij graag een (nieuwe) bril aan om naar dit gedrag te kijken, alsook een aanpak die voor zoveel mogelijk jongeren toepasbaar is.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel':
- dinsdag 23 januari 2018: moeilijk hanteerbaar gedrag
- dinsdag 20 februari 2018: time-out
- dinsdag 8 mei 2018: structuur
 

doelgroep

Deze vorming is bedoeld voor begeleiders, hulpverleners, leerkrachten... die werken met kinderen.

lesgever

Katelijne Van Lommel is kinder- en jeugdpsychologe in De Praktijk voor Kinderpsychiatrie alsook docent aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg in de bacheloropleiding  Sociale Readaptatiewetenschappen.  Werking in en samenwerking met het onderwijs en kinderpsychiatrie inspireren haar tot opleiding in deze sectoren.

kostprijs

95,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel'.  Bij het volgen van de drie vormingen, betaalt u 85,00 euro per vormingsdag (totaalkost voor de drie dagen: 255,00 euro).

praktische info

Vormingsdag: dinsdag 12 december 2017, 09u30 tot 17u00.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 10 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER