Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

6 nov 2017 - Mindfulness voor zorg- en dienstverleners

Als hulpverlener, zorgverlener word je blootgesteld aan veel lijden van anderen. Via mindfulness leer je goed voor jezelf en je draagkracht zorgen door geregeld even terug te schakelen, aandacht te hebben voor je eigen gevoelens en gedachten en het effect daarvan op je welzijn te onderzoeken. Je leert met meer mildheid naar jezelf en anderen kijken en je vergroot je capaciteit om te gaan met lastige situaties. Je leert meer verbinding maken met het moment en je leert weer meer genieten.

Programma: 3 sessies van 3u met o.a.
- stoppen en de automatische piloot herkennen.
- leren schakelen van doen naar zijn.
- omgaan met obstakels.
- mindful omgaan met grenzen.
- mindful omgaan met gedachten en emoties.
- mildheid en compassie ontwikkelen.
 

doelgroep

Zorg en dienstverleners die interesse hebben om rust , stabiliteit en stressbestendigheid te ontwikkelen of te ( her)vinden in hun vaak complexe, veeleisende werkcontext. 

lesgever

Marleen Van den Bosch, maatschappelijk werker, praktijklector en permanente vorming UCLL, stress en burn-outcoach en gecertificeerd mindfulnesstrainer.

www.marleen-vandenbosch.be

kostprijs

245,00 euro - inclusief drank.

praktische info

Vormingsdagen:
- maandag 6 november 2017, 09u30 tot 12u30.
- maandag 13 november 2017, 09u30 tot 12u30.
- maandag 20 november 2017, 09u30 tot 12u30.

Plaats: Groepspraktijk CEL, Gemeentestraat 227 te 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Klik hier voor een wegbeschrijf.

Minimum aantal: 6 deelnemers // Maximum aantal: 12 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER