Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

7, 8 en 9 mrt 2018 - 3-daagse Rots en Water

Rots & Water is een weerbaarheidstraining waarbij kinderen en jongeren bewust worden van hun eigen kracht. In de driedaagse, gecertificeerde, trainer opleiding komen alle elementen van Rots & Water uitgebreid aan bod.

Waaruit bestaat een rots & water training ?

  • De drie belangrijkste doelstellingen van Rots & Water zijn zelfbeheersing (het leren beheersen en richten van kracht en energie), zelfreflectie (stilstaan bij gedachten en emoties) en het versterken van zelfvertrouwen (bewust worden van eigen capaciteiten en wensen, zelfrespect, grensgevoel, …).
  • In deze drie-daagse stelt je in staat om met de veertien lessen vol lichaamsoefeningen en spelletjes, ondersteund door kringgesprekken en reflectie aan de slag te gaan.  Zodat je kinderen kan leren hun lichaamshouding, emoties en zelfreflectie te herkennen, controleren en versterken. Kinderen worden ervan bewust gemaakt dat zij steeds weer een keuze kunnen maken tussen een ‘stevige rotshouding’ of een ‘soepele waterhouding’, dan wel een mengeling ervan.
  • In deze driedaagse word je als deelnemer drie volle dagen ondergedompeld in het Rots & Water-programma. De training stelt je in staat met het gehele programma aan de slag te gaan binnen de pedagogische setting.  De onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere: gronden, centreren en focussen, herkennen van je buikgevoel, leren ‘stop’ zeggen, lichaamstaal herkennen en gebruiken, een gevecht vermijden, hulp leren vragen, omgaan met pesten en groepsdruk.

 

doelgroep

Jeugdwerkers, leerkrachten, begeleiders, iedereen die psychofysiek aan de slag wil om weerbaarheid bij kinderen te vergroten.

lesgever

Stijn Janssens en  Bart Denaux .gecertificeerde master instructors onder leiding van Freerk Ykema.  Freerk is de grondlegger van het Rots & Water programma en directeur van het Rots en Water Instituut (Gadaku Instituut), 

kostprijs

690,00 euro.
Deze prijs is inclusief het lespakket bestaande uit het Rots en Water praktijkboek, het theorieboek en een dvd met basisoefeningen en ondersteunende filmpjes. Het Gadaku Institute / Rots en Water NL zorgt voor de certificaten die na afloop van de training aan de deelnemers worden uitgereikt.

Analytisch nummer: 3 40 71 35 000.

praktische info

Vormingsdag:
- woensdag 7 maart 2018, 08u30 tot 17u15.
- donderdag 8 maart 2018, 08u30 tot 17u15.
- vrijdag 9 maart 2018, 08u30 tot 17u15.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus OLB, Oude Luikerbaan 79, 3500 Hasselt, Sporthal.

Minimum aantal: 30 deelnemers // Maximum aantal: 40 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

!SPECIALE ANNULATIEVOORWAARDEN!

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot en met 12 januari 2018.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Vanaf 15 januari 2018 worden de facturen opgestuurd per post.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

FLYER 3-DAAGSE ROTS EN WATERINSCHRIJVINGSFORMULIER 3-DAAGSE ROTS EN WATER 7-9 MAART 2018