Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

8 feb 2018 - Creatief coachen

Creatief coachen biedt een onuitputtelijk bron aan ideeën. We gaan ze actief ontdekken. We maken gebruik van voorwerpen, tekeningen, symbolen, metaforen, tattoos, dozen,…  om te werken aan hulpverleningsdoelen zoals: identiteit, binnenkant-buitenkant, inzetserkenning, loyaliteiten…
Je hoeft echt geen academisch geschoolde kunstenaar te zijn om deze tweedaagse te volgen. De overtuiging dat er meer mogelijk is in coaching dan de louter verbale taal en de zin om dit te ontdekken volstaat.

De focus ligt op de creatieve methodieken. Een weg zoeken om het geziene om te zetten in de eigen casuïstiek en de werking, visie, theoretische kaders van jouw organisatie is perfect mogelijk.
 

doelgroep

Begeleiders, ergotherapeuten, psychologen, hulpverleners die op dit moment ‘praten’ als insteek voor hun hulpverlening nemen en graag (meer) creatieve methodieken ‘als taal’ willen inzetten.

lesgever

Myriam Geraerts geeft les in de opleiding Orthopedagogie UC Leuven- Limburg (muzisch-agogische vaardigheden, keuzetraject creatieve methodieken, reflecterend leren en werkplekleren).  Myriam studeerde bachelor orthopedagogie.  Ze volgde daarna nog opleidingen: Master practitioner NLP, groepsdynamica, literaire creatie, voordracht, toneel, creatieve methodieken.

kostprijs

305,00 euro - inclusief materiaal, drank en broodjeslunch.

Analytisch nummer: 3 40 71 30 000.

praktische info

Vormingsdagen:
- donderdag 8 februari 2018 van 09u30 tot 16u30.
- donderdag 22 februari 2018 van 09u30 tot 16u30.
- donderdag 22 maart 2018 van 09u30 tot 12u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agorlaan gebouw B, 3590 Diepenbeek

Minimum aantal: 8 deelnemers // Maximum aantal: 20 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Ook deze vorming kan jij interessant vinden: Meer zin in/door creativiteit.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2,5-daagse CREATIEF COACHEN