Overslaan en naar de inhoud gaan

Welzijn

U bent hier

8 mei 2018 - met aengus aan tafel: structuur

Angus Mac Og is de god van de jeugd, het werk, de creativiteit en de liefde.  Allemaal elementen die ons ertoe blijven aanzetten de actuele pedagogische uitdagingen met kinderen en jongeren aan te gaan.  Geen sinecure en na veel theorie is er nu de vraag naar een concrete, praktische aanpak.  'Structuur inbrengen' wordt snel in de mond genomen, maar het menu is uitgebreider dan eerst gedacht.  Wij serveren u graag praktisch en concreet: time-out volgens de regels van de kunst.

Structuur biedt rust, veiligheid en duidelijkheid en wordt meermaals geadviseerd bij jongeren met ASS, moeilijk hanteerbaar gedrag of andere noden.  Tot zover correct, maar wat is 'structuur' nu eigenlijk concreet thuis, op school, in de leefgroep?  Structureren van tijd, plaats en handelen zodat de winst het grootst is.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel':
- dinsdag 23 januari 2018: moeilijk hanteerbaar gedrag
- dinsdag 20 februari 2018: time-out
- dinsdag 8 mei 2018: structuur
 

doelgroep

Deze vorming is bedoeld voor begeleiders, hulpverleners, leerkrachten... die werken met kinderen en jongeren.

lesgever

Katelijne Van Lommel is kinder- en jeugdpsychologe in De Praktijk voor Kinderpsychiatrie alsook docent aan de Hogeschool UC Leuven-Limburg in de bacheloropleiding  Sociale Readaptatiewetenschappen.  Werking in en samenwerking met het onderwijs en kinderpsychiatrie inspireren haar tot opleiding in deze sectoren.

kostprijs

95,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.

Deze vorming maakt deel uit van het drieluik 'Met Aengus aan tafel'.  Bij het volgen van de drie vormingen, betaalt u 85,00 euro per vormingsdag (totaalkost voor de drie dagen: 255,00 euro).

praktische info

Vormingsdag: dinsdag 8 mei 2018, 09u30 tot 17u00.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 10 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER