Overslaan en naar de inhoud gaan

Vormingsreeks Preventie van burn-out AJ1819

Tijdschriften, kranten en zeker het internet staan vol met informatie over stress en burn-out. Wat is er waar en wat niet? Ontstaat dit plots of voel je het aankomen? Wat is het verschil met een depressie of het chronisch vermoeidheidssyndroom?  Speelt ons brein een rol bij stress en burn-out?  Hoe kunnen we geluk, succes, onze gezondheid en veerkracht vergroten?  Waarmee moeten we rekening houden bij re-integratie na een langdurige periode van herstel?

In deze vormingsreeks (5 dagen) word je ondergedompeld in de do's en don'ts inzake begeleiding van mensen met burn-out .
De themadagen van deze vormingsreeks zijn:

Alle opleidingen kunnen apart gevolgd worden, maar ook als geheel.

 

Doelgroep

Zowel medewerkers als leidinggevende van diverse organisaties, HR- medewerkers, iedereen die meer veerkracht wenst te onwikkelen.

Lesgever

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele stress en burn-out coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten.
Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit  als in non-profit organisaties.
Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Kostprijs

Iedere opleidingsdag kan apart worden gevolgd.
Indien je de volledige vijfdaagse volgt, betaal je 450,00 euro (inclusief drank en broodjeslunch).

Analytisch nummer: 3 40 71 35 000.

Praktische info

Vormingsdagen:

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agorlaan gebouw B, Lokaal S.312, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 8 deelnemers / Maximum aantal: 15 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).(link sends e-m(link sends e-mail(link sends e-mail)

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

FLYER
Analytisch nummer: 
3 40 71 35 000