Overslaan en naar de inhoud gaan

Welzijn

U bent hier

22 jan 2019 - De kracht van optimisme en bewust leven: je bewustzijn en optimisme vergroten ter preventie van burn-out

Is optimisme aangeboren?  Leven optimisten langer en lopen ze minder gevaar om een burn-out te ontwikkelen? Is het een overlevingsinstinct of eerder zelfbedrog? Wat moeten we allemaal doen om gelukkiger in het leven te staan en een burn-out te voorkomen?

Tijdens deze vorming vertrekken we vanuit de Positieve Psychologie waar Seligman de grondlegger van is.  We gaan na hoe optimisme en bewuster leven ons geluk, succes, onze gezondheid en veerkracht vergroten. De tools om optimistischer en bewuster te leven reiken we met plezier aan.
Naast enkele theoretische inzichten gaan we ook praktisch aan de slag om ons eigen 'bewuste' en optimisme  te vergroten.

Deze vorming is onderdeel van een aantal vormingen omtrent het thema stress & burn-out.

 

Doelgroep

Zowel medewerkers als leidinggevende van diverse organisaties, HR- medewerkers, iedereen die meer veerkracht wenst te onwikkelen.

Lesgever

Kostprijs

120,00 euro - inclusief materiaal, drank en broodjeslunch.

Analytisch nummer: 3 40 71 35 000.

Praktische info

Vormingsdag: dinsdag 22 januari 2019, 09u00 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agorlaan gebouw B, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 8 deelnemers // Maximum aantal: 15 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER DE KRACHT VAN OPTIMISME EN BEWUST LEVEN: JE BEWUSTZIJN EN OPTIMISME VERGROTEN TER PREVENTIE VAN BURN-OUTFLYER
Analytisch nummer: 
3 40 71 35 000