Overslaan en naar de inhoud gaan

4-5-6 mrt 2020 - 3-daagse Rots en Water
Navorming

U bent hier

3-daagse Rots en Water

op 4, 5 en 6 maart 2020 door Stijn Janssens en Bart Denaux te Hasselt
Ref.: NAV-RP-LIM-2020-001

Rots & Water is een weerbaarheidstraining waarbij kinderen en jongeren bewust worden van hun eigen kracht. In de driedaagse, gecertificeerde, traineropleiding komen alle elementen van Rots & Water uitgebreid aan bod.

Waaruit bestaat een rots & water training ?

  • De drie belangrijkste doelstellingen van Rots & Water zijn zelfbeheersing (het leren beheersen en richten van kracht en energie), zelfreflectie (stilstaan bij gedachten en emoties) en het versterken van zelfvertrouwen (bewust worden van eigen capaciteiten en wensen, zelfrespect, grensgevoel, …).
     
  • Deze drie-daagse stelt je in staat om met de veertien lessen vol lichaamsoefeningen en spelletjes, ondersteund door kringgesprekken en reflectie aan de slag te gaan.  Zodat je kinderen kan leren hun lichaamshouding, emoties en zelfreflectie te herkennen, controleren en versterken. Kinderen worden ervan bewust gemaakt dat zij steeds weer een keuze kunnen maken tussen een ‘stevige rotshouding’ of een ‘soepele waterhouding’, dan wel een mengeling ervan.
     
  • In deze driedaagse word je als deelnemer drie volle dagen ondergedompeld in het Rots & Water-programma. De training stelt je in staat met het gehele programma aan de slag te gaan binnen de pedagogische setting.  De onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere: gronden, centreren en focussen, herkennen van je buikgevoel, leren ‘stop’ zeggen, lichaamstaal herkennen en gebruiken, een gevecht vermijden, hulp leren vragen, omgaan met pesten en groepsdruk.

 

doelgroep

Jeugdwerkers, leerkrachten, begeleiders, iedereen die psychofysiek aan de slag wil om weerbaarheid bij kinderen te vergroten.

lesgever

Stijn Janssens en  Bart Denaux,  gecertificeerde master instructors onder leiding van Freerk Ykema.  Freerk is de grondlegger van het Rots & Water programma en directeur van het Rots en Water Instituut (Gadaku Instituut).

kostprijs

690,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.
Deze prijs is inclusief het lespakket bestaande uit het Rots en Water praktijkboek, het theorieboek en een dvd met basisoefeningen en ondersteunende filmpjes. Het Gadaku Institute / Rots en Water NL zorgt voor de certificaten die na afloop van de training aan de deelnemers worden uitgereikt.

praktische info

Vormingsdagen:
- woensdag 4 maart 2020, 08u30 tot 17u15.
- donderdag 5 maart 2020, 08u30 tot 17u15.
- vrijdag 6 maart 2020, 08u30 tot 17u15.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus OLB, Oude Luikerbaan 79, 3500 Hasselt, Sporthal.

Minimum aantal: 30 deelnemers // Maximum aantal: 40 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via navormingen@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

!SPECIALE ANNULATIEVOORWAARDEN!

Annulatie tot en met 14 januari 2020.
Inschrijvingen kunnen kosteloos geannuleerd worden tot en met 14 januari 2020.  Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren. Indien nodig mag je wel een plaatsvervanger laten deelnemen; deze zoek je zelf en alle gegevens stuur je via mail naar navormingen@ucll.be. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Vanaf 15 januari 2020 worden de facturen opgestuurd.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER 3-DAAGSE ROTS EN WATER 4-5-6 MAART 2020
Analytisch nummer: 
6108001000