Overslaan en naar de inhoud gaan

5 feb 2019 - Alles moet perfect zijn: omgaan met perfectionisme ter preventie van burn-out

Soms is perfectionisme een positieve eigenschap, omdat het de prestaties van iemand kan verhogen. In andere gevallen is perfectionisme hinderlijk. In dit geval weten we met zekerheid dat perfectionisme stress geeft.

Natuurlijk beginnen we met de verklaring van het begrip perfectionisme, hoe het ontstaat en wat de symptomen zijn.  We stellen ons verder een reeks vragen: Zijn perfectionisten op zoek naar bevestiging?  Zit perfectionisme in onze genen of tussen onze oren? Hoe pakken we het aan?
We bespreken dus perfectionisme in al zijn facetten en vooral hoe het aanleiding kan geven tot een burn-out.
Naast enkele theoretische inzichten gaan we ook praktisch aan de slag.

Deze vorming is onderdeel van een aantal vormingen omtrent het thema stress & burn-out.

 

 

Doelgroep

Zowel medewerkers als leidinggevende van diverse organisaties, HR- medewerkers, iedereen die meer veerkracht wenst te onwikkelen.

Lesgever

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele stress en burn-out coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten.
Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit  als in non-profit organisaties.
Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Kostprijs

120,00 euro - inclusief materiaal, drank en broodjeslunch.

Analytisch nummer: 3 40 71 35 000.

Praktische info

Vormingsdag: dinsdag 5 februari 2019, 09u00 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agorlaan gebouw B, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 8 deelnemers // Maximum aantal: 15 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER ALLES MOET PERFECT ZIJN: OMGAAN MET PERFECTIONISME TER PREVENTIE VAN BURN-OUTFLYER
Analytisch nummer: 
3 40 71 35 000