Overslaan en naar de inhoud gaan

open aanbod spaans

Deze intensieve basiscursus maakt  deel uit van het opleidingsprogramma van de banaba ‘Internationale Samenwerking Noord-Zuid’ en richt zich tot studenten die de ambitie hebben om op korte tijd een voldoende basiskennis/taalvaardigheid in het Spaanse te verwerven.  Van bij de start van de lessen wordt ingezet op leren begrijpen, spreken en schrijven van de taal.  De belangrijkste klemtoon ligt hier bij spreekvaardigheid. De cursus loopt over 24 lesuren (begin september tot begin oktober 2018) en gaat van start op basisniveau. 

De inhoud van het aanbod bestaat uit:

 • Inzichten in het taalgebruik, de woordenschat en de grammatica
 • Verbaal en non-verbaal taalgebruik
 • Een overgang van initiatie naar intensieve trainingssessies. Leerdoel is dat je na 24 lesuren  een voldoende  basiskennis/taalvaardigheid  in het Spaans zal ontwikkeld hebben.

Voor kandidaten die zich verder willen verdiepen in de Spaanse taal bieden wij vervolgopleidingen aan.

doelgroep

Voor kandidaat deelnemers bachelor na bachelor internationale samenwerking Noord-Zuid met stage bestemmingsland Peru of Paraguay.

Voor eenieder die als student, geëngageerd vrijwilliger of werknemer/ondernemer de ambitie heeft om op korte tijd zijn/haar taalvaardigheid in het Spaans op punt te stellen

lesgever

Ingrid Carton

kostprijs

De kostprijs voor deze cursus bedraagt €150.

praktische info

De cursus omvat 24 contacturen, nl 8 lessen van 3u:

 • maandag 3 september, 17u30 tot 20u30
 • dinsdag 4 september, 17u30 tot 20u30
 • maandag 10 september, 17u30 tot 20u30
 • maandag 17 september, 17u30 tot 20u30
 • dinsdag 18 september, 17u30 tot 20u30
 • donderdag 20 september, 17u30 tot 20u30
 • maandag 24 september, 17u30 tot 20u30
 • donderdag 27 september, 17u30 tot 20u30

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven, lokaal C103.

Minimum aantal: 6 deelnemers

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER