Overslaan en naar de inhoud gaan

6 NOV 2019 Bemiddeling als creatief proces
Navorming

U bent hier

Info & Inschrijfformulier

Ref.: NAV-RP-LEU-2019-002

DOELGROEP

Sociale bemiddelaars en bemiddelaars die met groepen werken

DOELSTELLING
Beweging krijgen in mensen, groepen en teams die vastzitten krijgen via actieve en creatieve werkvormen – wanneer woorden niet meer werken.Experimenteren met een andere ‘taal’ in het bemiddelingsproces.

INHOUD
De plaats van creativiteit in bemiddelingVan ongezonde naar groeizame conflictenCreatieve en activerende werkvormen: kenmerken en basisvoorwaardenIntro methodieken: soorten en toepassingCreatieve methodieken inzetten per fase in het bemiddelingsproces (oefeningen)

LESGEVER
Silvia Prins is klinisch psycholoog en doctor in de organisatiepsychologie (KU Leuven). Ze is opgeleid als consultant, coach en Gestalttherapeut. Ze is erkend bemiddelaar in arbeidsrelaties (sinds 2009). Sinds 2008 is Silvia actief als docent en trainer in diverse opleidingen voor bemiddelaars (Associatieopleiding Sociale Bemiddeling KU Leuven & UCLL; Methodiek van de bemiddeling (UCLL); Bemiddelen en onderhandelen (CVO, UCLL); Mediation Instituut Vlaanderen). Ze is docent in het nieuwe Postgraduaat Bemiddeling aan de UCLL (start september 2019). Ze werkt als teamcoach en groepsmediator in organisaties en geeft opleidingen rond de thema’s samenwerking, teamontwikkeling, groepsdynamica en conflicthantering. Silvia heeft een privépraktijk voor o.a. Conflict Coaching en is de auteur van diverse artikels, hoofdstukken en boeken (o.a. ‘Bemiddeling voor leidinggevenden’ en ‘Teamleiderschap als ambacht’).

PRAKTISCH
Datum: woensdag 6 november 2019
Uren: van 9u30 tot 16u30
Locatie: Leuven

Deelnameprijs: 95,00 €, incl. lunchmaaltijd, koffie en water

Contact: bijkomende  info (inhoudelijk, praktisch, administratief) mag u opvragen via navormingen@ucll.be

Inschrijfformulier
Analytisch nummer: 
5 10 80 01 000