Overslaan en naar de inhoud gaan

Welzijn

U bent hier

13 dec 2018 - Ik (k)en mijn ikken. Kennismaking met Voice Dialogue

In deze opleidingsdag maak je kennis met de methode van Voice Dialogue. Deze methode gaat ervan uit dat elke persoonlijkheid bestaat uit een brede waaier van verschillende ikken zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de twijfelaar, de innerlijke criticus, de behager, enz.
Tijdens deze opleidingsdag krijg je zicht op welke ikken meer of minder actief zijn binnen je persoonlijkheid. Je maakt zo kennis met je primaire en verstoten zelven en leert de basisprincipes van de Voice Dialogue methode kennen en toepassen.
We gaan ervaringsgericht te werk zodanig dat je een zicht krijgt op wat deze methode in persoonlijke begeleiding kan opleveren en hoe je ze kan integreren in je werk.
Voice Dialogue is een krachtig instrument om als hulpverlener in te zetten als mensen vastlopen, meer keuzevrijheid willen ervaren, knopen willen doorhakken en zichzelf beter willen leren kennen.
Kortom, deze dag biedt je een fascinerende kennismaking met de toepassingsmogelijkheden van de methode van de ikken.

doelgroep

Voor professionals die met mensen werken in verschillende contexten en de Voice Dialogue methode graag bijkomend willen inzetten in hun werk.

lesgever

Sarie Goossens, maatschappelijk assistente, integratief psychotherapeute, stress en burn-out coach, Voice Dialogue facilitator en EMDR practitioner (i.o.). Werkzaam als psychotherapeute en Voice Dialogue facilitator binnen groepspraktijk De Kering en als lector en stagebegeleider in het volwassenonderwijs aan de UCLL, afdeling Maatschappelijk Werk. Als supervisor verbonden aan de Educatieve Academie binnen de Integratieve therapieopleiding Interactionele Vormgeving.

kostprijs

150,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.

praktische info

Vormingsdag: donderdag 13 december  2018, 09u30 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 6 deelnemers // Maximum aantal: 15 deelnemers

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIERFLYER