Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

13 feb 2018 - Intervisie van intervisie

In tal van leerprocessen werkt men met één of andere vorm van intervisie om de transfert van theorie naar praktijk te bevorderen, of om de focus even te kunnen leggen op een bijzonder perspectief dat door de deelnemers wordt aangereikt. Ervaringsleren en intervisie gaan soms hand in hand. Toch zijn termen zoals  'ervaringsleren', 'intervisie',  'training', veelal containerbegrippen die in de praktijk enorm kunnen verschillen op vlak van intensiteit  en van de mate van praktijkaanwezigheid.
Gedurende drie halve dagen willen wij op een genuanceerde en praktische manier ingaan op wat intervisie kan zijn, en hoe hierbij verschillende niveaus van ervaringsgerichtheid kunnen gehanteerd worden.
Wij stellen hierbij het onderscheid tussen groepsgesprek en training ter sprake.
We onderscheiden verschillende vormen van intervisie en onderzoeken gaande van 'het bespreken van een praktijksituatie' tot en met 'in het hier en nu leren'.
 

Doelgroep

Begeleiders, docenten, coachers, leidinggevenden, consultants, vormingsbegeleiders die zich verder willen bekwamen in het toepassen van en begeleiden van verschillende intervisievormen. We richten ons tot begeleiders in de breedste zin van het woord, die intervisie als werkvorm willen gebruiken en die zich daar willen in verbeteren.

Lesgever

Roger Goris, master in arbeids- en organisatiepsychologie, lector UC Leuven-Limburg ondermeer in procesgericht leiderschap, zelfstandig consultant.

Kostprijs

145,00 euro - inclusief drank.

Analytisch nummer: 2 40 71 30000

Praktische info

Vormingsdagen:

- dinsdag 13 februari 2018,  09u30 tot 13u00.
- dinsdag  20 februari 2018, 09u30 tot 13u00.
- dinsdag 6 maart 2018, 09u30 tot 13u00.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 10 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER