Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

14 mei 2018 - Verdieping waarderend coachen

Je hebt een eerste kennismaking met waarderend coachen achter de rug en het smaakt naar meer. Heb je zin om je verder te bekwamen in tools en methodieken zodat je sterktes, talenten, kwaliteiten bij mensen nog meer naar boven kan halen?
Het accent tijdens de sessies ligt, naast het aanreiken van enkele nieuwe methodieken en tools, vooral op het verder oefenen en experimenteren als coach.
Wil je oefenen met deelnemers met dezelfde interesses in een veilige context?  Schrijf je dan in voor één of meerdere verdiepende sessies! In elke sessie werken we rond één thema uit het waarderend coachen!

Doelgroep

Alle hulpverleners (opvoeders, begeleiders, maatschappelijk werkers, PAB-ers, contextbegeleiders, leefgroepbegeleiders, zorgleerkrachten, CLB-begeleiders, … ) die vraaggerichte ondersteuning gestalte (willen) geven in de begeleiding van hun cliënten en hun context, die waarderend coachen als benaderingswijze én als methodiek willen inzetten in hun hulpverlening of onderwijs.

Deze coachingssessies zijn enkel toegankelijk voor deelnemers die ook reeds 'Waarderend coachen' hebben gevolgd.

Lesgever

Els Ulenaers werkt in de opleiding Orthopedagogie UC Leuven-Limburg, regio Limburg. Ze is verantwoor-delijk voor de werkstudenten Orthopedagogie en studie(traject)begeleider voor bachelor - en banaba studenten. Els volgde intensieve opleidingen in Coaching, Narratief werken en Bemiddeling, ze is Master practioner NLP. Ze coacht teams in social profit organisaties en verzorgt opleidingen, zowel in het Quadri –aanbod als op vraag van het werkveld.

Kostprijs

75,00 euro voor 1 sessie - inclusief drank.
130,00 euro voor 2 sessies op dezelfde dag - inclusief drank en lunch.
225,00 euro voor 4 sessies - inclusief drank en lunch.

Analytisch nummer: 3 40 71 30 000.

Praktische info

Vormingsdagen:
- maandag 14 mei 2018 van 09u30 tot 12u30 / thema: werken met talenten.
- maandag 14 mei 2018 van 13u30 tot 16u30 / thema: aan de slag met AI-methodiek en strength based coachingsmethodiek.
- dinsdag 22 mei 2018 van 09u30 tot 12u30 / thema: werken met groepen.
- dinsdag 22 mei 2018 van 13u30 tot 16u30 / thema: werken met materialen/evaluatie-methodieken.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agorlaan gebouw B, 3590 Diepenbeek

Minimum aantal: 6 deelnemers // Maximum aantal: 12 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Ook deze vorming kan jij interessant vinden: Meer zin in/door creativiteit.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

FLYER