Overslaan en naar de inhoud gaan

17 DEC 2019 Coaching, supervisie of intervisie op het werk
Navorming

U bent hier

INFO & INSCHRIJFFORMULIER

Ref.: NAV-RP-LEU-2019-006

DOELGROEP

Deze vorming is bedoeld voor elke leidinggevende die het belang van begeleiding en ondersteuning van de hulpverleners (en van zichzelf!) erkent, die ruimte wil geven aan hulpverleners om blijvend te leren, maar die zoekend is in hoe hij dit vorm kan geven in zijn organisatie, van harte welkom!
Verder is ook elke hulpverlener die in zijn job de nood ervaart aan ondersteuning, begeleiding, leren, reflectie,  moeilijke maar ook positieve ervaringen delen…. en die vanuit deze nood wil  kijken naar hoe hij hieraan tegemoet kan komen in de eigen organisatie, van harte welkom!

TOELICHTING
Coaching, supervisie, intervisie, werkbegeleiding…. of het verhaal van het bos en de bomen, en hoe je daarin kan verdwalen.
Om optimaal in te kunnen gaan op de behoefte aan begeleiding, ondersteuning, coaching  op het werk, is inzicht in de verschillende reflectieve begeleidingsvormen geen overbodige  luxe. De begeleidingsvorm of leermethode die best aansluit bij de behoefte van een beginnend professional is immers  zeer verschillend van de methode die best ingezet  wordt bij een ervaren rot in het vak. Deze inspiratiedag richt zich op iedereen die in de uitoefening van zijn/haar  job,  werk wil maken van goede ondersteuning en begeleiding van mensen op de werkvloer, vanuit de overtuiging dat dit een noodzakelijke voorwaarde is voor een kwaliteitsvolle organisatie.
Deze navorming kan verdere verdieping krijgen door het aanbod “intervisiemethodieken”, waarin per opleidingsdag één specifieke intervisiemethodiek theoretisch gekaderd én ook ingeoefend wordt.
Ook het aanbod “intervisievaardigheden voor krachtgerichte intervisie”, kan een mooie aanvulling bieden op dit aanbod. Tijdens deze opleidings-tweedaagse worden vaardigheden als exploreren, waarderen, confronteren, inspireren, uitdagen…. vanuit een oplossingsgericht denkmodel aangereikt en ingeoefend.

 

LESGEVER
Leen Bruyninckx, maatschappelijk werkster, gestalttherapeute, Emotion Focused Therapeute, erkend  supervisor, (praktijk)lector UC Leuven-Limburg, Campus Sociale School Heverlee, verbonden aan opleidingsinstituut Focus on Emotion ism KULeuven,  in de opleiding
experiëntieel cliëntgerichte therapie-opleiding voor kinderen, jongeren en hun gezin.

 

PRAKTISCH

Data & uren: dinsdag 17/12/2019 van 9u30 tot 16u30
Locatie: Leuven

Deelnameprijs: 115,00 €, incl. lunchmaaltijd, koffie & water

Contact: bijkomende  info (inhoudelijk, praktisch, administratief) mag u opvragen via navormingen@ucll.be

Inschrijfformulier
Analytisch nummer: 
5 10 80 01 000