Overslaan en naar de inhoud gaan
Welzijn

Welzijn

U bent hier

20 mrt 2018 - Geboeid door perfectionisme

Streef jij altijd topkwaliteit na, liefst zonder één enkele fout te maken? Voel jij steeds een knagend stemmetje vanbinnen dat het nooit goed genoeg is? Heb jij moeite met iets over te laten aan een ander omdat je van mening bent dat je het zelf beter kan dan de ander? Voel jij je overal verantwoordelijk voor en heb jij graag zelf de controle? Beginnen jij en/of je omgeving hieronder te lijden? 
In een trainingscyclus van 2 dagen wordt een antwoord geboden op 3 vragen: Wat is het, hoe ontstaat het, geraak ik er weer vanaf en hoe. Verschillende vormen van perfectionisme worden afgebakend, de impact op het persoonlijk en professioneel functioneren wordt in kaart gebracht. De begeleiding biedt een geïntegreerde aanpak op de 3 sporen van menselijk functioneren (op persoonlijk en professioneel vlak) nl. denken – voelen – handelen. Er wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk gefundeerde en in de praktijk getoetste technieken. 
 

Doelgroep

Iedereen die zelf met perfectionisme te maken heeft (dus niet in de hoedanigheid van hulpverlener – dienstverlener met cliënten met deze problematiek).

Lesgever

Erna Claes, is dr in de gezondheidspsychologie. In haar trainingen combineert ze haar cognitief-gedragswetenschappelijke achtergrond met haar ruime praktijkgerichte ervaring in diverse sectoren.

Kostprijs

370,00 euro - inclusief drank en lunch.

Analytisch nummer:  3 40 71 30 000.

Praktische info

Vormingsdagen:
- dinsdag 20 maart 2018, 09u30 tot 16u30.
- dinsdag 27 maart 2018, 09u30 tot 16u30.

Plaats: Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agoralaan gebouw B, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 6 deelnemers // Maximum aantal: 12 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER