Overslaan en naar de inhoud gaan

3 en 17 dec 2018 - Waarderend coachen

Waarderend coachen is ontstaan uit de Appreciative Inquiry benadering. De focus ligt op zichtbaar maken van  de sterktes, krachten, talenten en mogelijkheden van de coachees.  De uitgangspunten van waarderend coachen zijn  het herformuleren van problemen en belemmeringen naar affirmatieve doelen, op zoek gaan naar energie-gevende ervaringen, waarderen wat er is, vanuit een ander perspectief kijken naar moeilijkheden. Door te vertrekken vanuit het positieve creëert de coach een veilige omgeving die het mogelijk maakt om op een andere manier naar dingen te kijken die er echt toe doen. Tevens biedt het praten over talenten en sterke punten mogelijkheden om van daaruit in te gaan op belemmeringen en weerstanden, problemen en conflicten.

Tijdens deze 2-daagse oefenen we met  eigen ervaringen en casussen. De inhoud bestaat uit :  

  • het voeren van talentgesprekken  
  • coachen met de AI methodiek
  • strength based coaching

Deze vorming maakt deel uit van het Jaarprogramma Coaching.  Klik hier voor meer informatie over het Jaarprogramma Coaching.

 

Doelgroep

Leidinggevenden, coördinatoren, mentoren… die een rol als coach willen toevoegen in  hun functie.
Hulpverleners, leerkrachten, begeleiders…  die hun coachingsvaardigheden willen ontwikkelen en/of verbreden.

Lesgever

Els Ulenaers werkt in de opleiding Orthopedagogie UC Leuven-Limburg. Ze is verantwoordelijke voor de werkstudenten Orthopedagogie en het postgraduaat Studie- en studentenbegeleiding én studie(traject)coach voor bachelor - en banaba studenten. Els volgde intensieve opleidingen in Coaching, Narratief werken en Bemiddeling,  ze is Master practioner NLP. Ze coacht teams in social profitorganisaties en verzorgt opleidingen, zowel in het Quadri –aanbod als op vraag van het werkveld.

Kostprijs

225,00 euro - inclusief drank en broodjeslunch.

Analytisch nummer: 3 40 71 93 000.

Praktische info

Vormingsdagen:
- maandag 3 december 2018 van 09u30 tot 16u30.
- maandag 17 december 2018 van 09u30 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Quadri-gebouw, Wetenschapslaan 21, lokalen 1.13 en 1.14, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 8 deelnemers

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIERFLYER
Analytisch nummer: 
3 40 71 93 000