Overslaan en naar de inhoud gaan

6-10/05/2019 TREKTOCHT XL
Navorming

U bent hier

6-10 mei 2019 - trektochtXL

Van maandag tot vrijdag trekken we met de rugzak rond. Voorafgaand plannen we een voorbereidingssessie om kennis te maken en verwachtingen te verduidelijken.  Gaandeweg groeien we van individuen naar  een groep. Materieel comfort beperken we tot het elementaire en ervaringen worden sterker bij het naderen van fysieke en/of mentale grenzen.
Als groepslid ben je een belangrijke schakel in het proces, je bent spiegel én vangnet voor elkaar.  We (her)ontdekken samen je krachten, je kwaliteiten en je troeven.
We plannen formele reflectiemomenten en hanteren methodieken om jezelf in groep maar ook als persoon/professional beter te leren kennen op allerlei vlakken zoals samenwerking, verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen, zelfzorg, communicatie…
Je komt tot nieuwe perspectieven, heldere focus, motivatie en goesting, die een aanzet zijn om je verdere levenspad aan te vangen. Dit formaliseren we tijdens een afsluitend intervisiemoment.

Klik hier voor een impressie.
 

Doelgroep

Mensen die alles terug op een rij willen krijgen. Back to basic, waar het om draait.  Als je even uit het dagelijkse leven wil stappen om opnieuw de goesting, richting te vinden voor de toekomst - zowel als persoon maar ook als collega.

Lesgever

Marc Claes, Ilse Mariën, Bert Vanderheyden en Marjan Van Echelpoel zijn allen werkzaam binnen de opleiding Orthopedagogie van de Hogeschool UC Leuven-Limburg.  Zij hebben als team gedurende vele jaren reeds verschillende groepen op een 'active reviewende' wijze begeleid.

Kostprijs

499,00 euro per persoon.
399,00 euro per persoon vanaf 4 deelnemers van dezelfde organisatie.

Analytisch nummer: 3 40 71 30 000.

Praktische info

Vormingsdagen:
- voorbereiding: vrijdag 3 mei 2019
- vertrek: maandag 6 mei 2019
- terugkomst: vrijdag 10 mei 2019

Plaats:  We vertrekken vanuit Hogeschool UC Leuven-Limburg campus Diepenbeek, Agoralaan gebouw B, 3590 Diepenbeek.

Minimum aantal: 15 deelnemers // Maximum aantal: 20 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via quadri.ortho@ucll.be(link sends e-mail)(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIERFLYER
Analytisch nummer: 
6 10 80 01 000