Overslaan en naar de inhoud gaan

9 mei & 23 mei 2019 - De cliënt en de cliëntrelatie optimaal "in beeld"

Het werken met beelden heeft tal van voordelen, zoals: afstand nemen van moeilijkheden waarin we vast zitten, een ander perspectief binnenbrengen, aansluiten bij de ‘taal’ van de cliënt, het losmaken van bepaalde gevoelens …
Via ervaringsgerichte oefeningen, waarbij we gebruik maken van poppetjes, tekeningen, opstellingen, metaforen, … leren we om de cliënt en zijn context “in beeld” te brengen. Dit maakt beweging in het hulpverleningsproces mogelijk.
Vervolgens leggen we de focus op de hulpverleningsrelatie. Het in beeld brengen van deze relatie resulteert in een andere manier van kijken, reflecteren en omgaan met de cliënt. 
Je hebt de mogelijkheid om eigen casusmateriaal in te brengen en hiermee dynamisch aan de slag te gaan.

 

Doelgroep

Voor professionals die met mensen werken in verschillende contexten en op zoek zijn naar manieren om de cliënt (context) en de cliëntrelatie letterlijk “in beeld” te brengen.

Lesgever

Sarie Goossens, maatschappelijk assistente, integratief psychotherapeute, stress en burn-out coach, Voice Dialogue facilitator en EMDR practitioner (i.o.). Werkzaam als psychotherapeute binnen groepspraktijk De Kering en als lector en stagebegeleider in het volwassenonderwijs aan de UCLL, afdeling Maatschappelijk Werk. Als supervisor verbonden aan de Educatieve Academie binnen de Integratieve therapieopleiding Interactionele Vormgeving.

Kostprijs

225,00 euro - inclusief materiaal, drank en broodjeslunch.

Analytisch nummer: 2 40 71 30 000.

Praktische info

Vormingsdagen:
- donderdag 9 mei 2019, 09u30 tot16u30.
- donderdag 23 mei 2019, 09u30 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus SSH, Groenweg 151 te 3001 Leuven.

Minimum aantal: 8 deelnemers / Maximum aantal: 12 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Analytisch nummer: 
2 40 71 30 000