Overslaan en naar de inhoud gaan

7 mei 2019 - Presentatietechnieken

Een 6 uur durende workshop, waarin de thema’s 'verbeteren huidige presentatie', 'tips om goed te presenteren', 'zelf aan de slag gaan' en 'helicopterview nieuwe presentatietools' aan bod komen.

In het deel tips om goed te presenteren komen aan bod: lichaamstaal, intro, outro, publliek, humor, Triple P, leren van beroemde sprekers.
Op vraag kan ook een bestaande presentatie besproken en verbeterd worden.
Helicopterview van nieuwe – deels, maar niet volledig gratis- presentatietools zoals Moovly en Prezi.

 

Doelgroep

Iedereen die op een praktijkgerichte manier wil leren hoe je de impact op en de betrokkenheid van een publiek tijdens een presentatie kan vergroten.

Lesgever

Roby Roels is van vele communicatiemarkten thuis. Zijn specialisatie is presenteren. Hij heeft als presentator ervaring met zalen van 10 tot meer dan 2000 mensen. Roby was ook een tijdlang televisiepresentator. Tips recht uit de praktijk dus!

Kostprijs

115,00 euro - inclusief drank en lunch.
80,00 euro voor studenten en personeelsleden Hogeschool UC Leuven-Limburg.

Analytisch nummer: 5 34 31 00 000.

Praktische info

Vormingsdag: dinsdag 7 mei 2019, 09u30 tot 16u30.

Plaats: Hogeschool UC Leuven-Limburg, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Leuven.

Minimum aantal: 8 deelnemers // Maximum aantal: 15 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIERFLYER
Analytisch nummer: 
5 34 31 00 000