Overslaan en naar de inhoud gaan

13 dec 2018 - Lerend Netwerk Vrijwilligerswerk - sessie 4

Dit lerend netwerk fungeert als krachtige leeromgeving waarbij we kennis en ervaringen uitwisselen en leren van elkaar. We nodigen uit tot het delen van inspirerende praktijken met een zo concreet mogelijke insteek. Daarnaast reiken we relevante kaders aan die verheldering en verdieping brengen in het werken met vrijwilligers. Doorheen de verschillende bijeenkomsten van het lerend netwerk zullen belangrijke tendensen, kansen en uitdagingen naar boven komen.

In sessie 1 en 2 focusten we op de ondersteuning van kwetsbare vrijwilligers. Voor sessie 3 (reeds voorbij) en 4 worden samen met de deelnemers inhoudelijke thema’s vastgelegd. De methodische begeleiding van de bijeenkomsten zorgt voor een veilige en krachtige leeromgeving waar ‘samen leren’ mogelijk is.
 

Doelgroep

Deze netwerkmomenten zijn bedoeld voor professionals in zorg en welzijn die werken met (kwetsbare) vrijwilligers.

Lesgever

Elke Plovie werkt als docent en onderzoekster rond Burgerschap en Participatie, Hogeschool UC Leuven-Limburg, campus Sociale School Heverlee. Ze was projectleider en onderzoeker bij ‘Eat, Love, Volunteer’ (Acco, 2017). Haar huidig onderzoek focust op kwetsbare vrijwilligers. Elke zet zich ook zelf in als geëngageerd vrijwilliger bij verschillende organisaties.

Kostprijs

40,00 euro per netwerkmoment

Analytisch nummer: 2 40 71 33 000.

Praktische info

Netwerkdag: donderdag 13 december 2018, 09u30 tot 12u30.

Plaats: Hogeschool UCLL Campus SSH, Groeneweg 151 te 3001 Leuven..

Minimum aantal: 8 deelnemers // Maximum aantal: 14 deelnemers.

Voor vragen, contacteer ons via pv-ssh@ucll.be(link sends e-mail).

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding.  Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden (https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden). Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

INSCHRIJVINGSFORMULIERFLYER
Analytisch nummer: 
2 40 71 33 000