Overslaan en naar de inhoud gaan

UPDATE BTW

Erkenningsnummer BIBF: 99764 / Erkenningsnummer IAB A0013/2009 – attest 3 uur

 

Tijdens het seminarie worden de belangrijkste wijzigingen besproken die het voorbije jaar in werking getreden zijn, en ook een hele reeks interessante administratieve beslissingen en circulaires, rulings, parlementaire vragen en rechtspraak die gepubliceerd werden.

Je hebt de gelegenheid om je vragen voor te leggen aan de spreker vóór of tijdens de uiteenzetting.


DATUM

Woensdag 18 maart 2020 van 18.30u tot 21.30u

SPREKER

Jurgen Opreel, Managing Partner van ‘De btw-lijn’, auteur van diverse publicaties.

PRIJS

  • Externen: 120 euro (inclusief handboek)
  • Alumni: 115 euro (inclusief handboek)
  • Vanaf 10 deelnemers van eenzelfde bedrijf wordt een korting van 10% toegestaan op de totaalprijs van de factuur

Inclusief syllabus en het handboek ‘BTW basiscursus update’, broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze.

Vrij van BTW: Art. 44§2-4° WBTW

KMO-PORTEFEUILLE (vanaf €100)

Ontvang subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van €100. UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (met na de punt de hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag, kijk op www.kmo-portefeuille.be.

De subsidieaanvraag dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan je geen aanspraak op de steun meer maken.

Opgelet! Vanaf 2020 zal je door de nieuwe werking van onze boekhouding de factuur pas achteraf ontvangen. Na inschrijving krijg je een uitgebreide automatische bevestigingsmail, zodat je een correcte berekening van het bedrag kan maken. In het inschrijfformulier kan je bovendien een extra administratief e-mailadres toevoegen, zodat alle inschrijvingen van hetzelfde bedrijf bij één persoon terecht komen en die een overzicht heeft.

LOCATIE

UC Leuven-Limburg, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee

ATTESTERING

De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF, IAB & IBR. Je hebt recht op een attest van 3 uur permanente vorming.

INSCHRIJVEN

Je kan via het online inschrijvingsformulier inschrijven.