Overslaan en naar de inhoud gaan

UPDATE PERSONENBELASTING

Erkenningsnummer BIBF: 99770 / Erkenningsnummer IAB A0013/2009 – attest 3 uur

 

De aangifte in de personenbelasting m.b.t. aanslagjaar 2020 staat centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken met tips en tricks van de specialist.

Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de inhoudelijke wijzigingen die de personenbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen en advies te geven naar je klanten.

Je hebt de gelegenheid om je vragen voor te leggen aan de spreker vóór of tijdens de uiteenzetting.

SPREKER

Pieter Debbaut, Tax Officer bij ERGO, medeauteur van de Belastinggids

DATUM

Woensdag 27 mei 2020 van 18.30 tot 21.30 u.

PRIJS

  • Externen: 120 euro (inclusief belastinggids)
  • Alumni: 115 euro (inclusief belastinggids)
  • Vanaf 10 deelnemers van eenzelfde bedrijf wordt een korting van 10% toegestaan op de totaalprijs van de factuur

Inclusief syllabus en de gids ‘Belastinggids Pelckmans 2020’, broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze.

Vrij van BTW: Art. 44§2-4° WBTW

KMO-PORTEFEUILLE (vanaf €100)

Ontvang subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van €100. UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (met na de punt de hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag, kijk op www.kmo-portefeuille.be.

De subsidieaanvraag dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan je geen aanspraak op de steun meer maken.

Opgelet! Vanaf 2020 zal je door de nieuwe werking van onze boekhouding de factuur pas achteraf ontvangen. Na inschrijving krijg je een uitgebreide automatische bevestigingsmail, zodat je een correcte berekening van het bedrag kan maken. In het inschrijfformulier kan je bovendien een extra administratief e-mailadres toevoegen, zodat alle inschrijvingen van hetzelfde bedrijf bij één persoon terecht komen en die een overzicht heeft.

LOCATIE

UC Leuven-Limburg, Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee

ATTESTERING

De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF, IAB & IBR. Je hebt recht op een attest van 3 uur permanente vorming.

INSCHRIJVEN

Je kan via het online inschrijvingsformulier inschrijven.