Overslaan en naar de inhoud gaan

Praktische info

Data:

Op aanvraag

Plaats:

UCLL Quadri Energy
Campus Diepenbeek
Gebouw B
3590 Diepenbeek

Prijs:

De prijs van de opleiding bedraagt €2990,00. Door deel te nemen aan deze cursus gaat u ook deel uitmaken van een groot Europees netwerk van energiedeskundigen die allemaal een gelijklopende opleiding hebben gevolgd. Hierdoor zijn we wel verplicht voor de aangeboden cursusmaterialen een kostprijs te vragen van €510,00.

Andere praktische info:

De cursus European Energy Manager duurt één semester. Het cursusjaar bestaat uit 13 weken, met een telkens 1 lesavond per week (17u – 21u). Naast de geplande lesmomenten bent u zo’n 100 uur bezig met zelfstudie en het maken van een individuele praktijkopdracht (energieconcept). Tijdens die opdracht zal u begeleid worden door een coach. Na een positieve beoordeling op de opdracht en het slagen op het examen op het einde van het jaar behaalt u het EUREM-certificaat.
De contactlesuren zullen gegeven worden in het Nederlands, maar het cursusmateriaal zal beschikbaar zijn in het Engels. Verder is er ook nog een gedeelte van het cursusmateriaal beschikbaar in het Engels als E-learning.
Het cursusbedrag en het bedrag voor de cursusmaterialen moet in één keer worden voldaan voor de aanvang van de cursus. Alle genoemde bedragen zijn vrij van BTW.

Meer info:

E: thomas.vanhove@ucll.be
T: 011/180 360