Overslaan en naar de inhoud gaan

Droom jij van de kaap van €1 miljoen?

Heb je als oprichtster of onderneemster de eerste kaap van €250.000 omzet bereikt? Wil je je bedrijf naar een volgende fase loodsen, maar heb je het gevoel dat je vast zit in de ‘dead zone’? Heb je het gevoel dat je continu tijd, middelen en ondersteuning mist om te groeien als onderneemster en als bedrijf? Staat ondernemen voor jou synoniem met slapeloze nachten, een emotionele rollercoaster en een quasi dagelijks gevecht om te overleven?

Met de Female Founders Academy willen we onderneemsters, die hun product/market fit achter de rug hebben maar hun omzet zien stagneren rond de €250.000 de nodige groeihormonen aanreiken om door te stoten naar een omzet van €1 miljoen.

Tijdens een hands-on acceleratieprogramma, bestaande uit acht modules van drie uur gespreid over ruim vier maanden, werken we samen op het beter organiseren van jouw tijd als founder of onderneemster, op het sneller ontplooien van je markt en je verkoop, op het vorm geven aan je bedrijf en systematiseren van je activiteit, op het begrijpen van en bijsturen op basis van je cijfers en op het klaarmaken van je bedrijf voor externe financiering, mocht je dat willen.

Je gaat in bad met onderneemsters die in dezelfde schoenen staan of hebben gestaan en o.a. vrouwelijke experten in de verschillende aspecten van succesvol ondernemen.

 

Wat mag je verwachten van het Female Founders Acceleratorprogramma?

Het Female Founders Acceleratorprogramma start op 24 september 2019 en eindigt op 14 januari 2020. De modules vinden plaats om de twee weken op dinsdagavond van 17u tot 21u.

Tijdens deze periode van vier maanden neem je deel aan acht modules (zie Female Founders Acceleratorprogramma voor meer details) die telkens ingaan op een bepaald thema (vb. verkoop, marketing, financieel beleid, …). De thema’s worden behandeld door vrouwelijke ondernemers en waar relevant door docenten die vanuit hun kennis en ervaring de deelneemsters op weg helpen voor de verdere uitbouw van hun bedrijf.

Elke module verloopt als volgt:

  • 17u-17u30: verwelkoming

  • 17u30-18u45: belichting thema door een of meerdere spreeksters

  • 19u-20u30: de deelneemsters laten de verworven inzichten los op hun eigen activiteit en bedrijf

  • 20u30-21u: afsluitende drink

Tijdens de sessies voorzien we koffie/thee/fris en broodjes.