Overslaan en naar de inhoud gaan
Female Founders Academy - banner

UCLL Female Founders Academy (24/09/20 - 28/01/21)
Navorming

U bent hier

Heb je als oprichtster of onderneemster de eerste kaap van € 250.000 omzet bereikt? Wil je je bedrijf naar een volgende fase loodsen, maar heb je het gevoel dat je vast zit in de ‘dead zone’? Heb je het gevoel dat je continu tijd, middelen en ondersteuning mist om te groeien als onderneemster en als bedrijf? Staat ondernemen voor jou synoniem met slapeloze nachten, een emotionele rollercoaster en een quasi dagelijks gevecht om te overleven?

Met de Female Founders Academy willen we onderneemsters, die hun product/market fit achter de rug hebben maar hun omzet zien stagneren de nodige groeihormonen aanreiken om door te stoten naar een omzet van € 1 miljoen.

Tijdens een hands-on acceleratieprogramma, bestaande uit acht modules gespreid over ruim vier maanden, werken we samen op het helder krijgen van je groei-ambitie en -plan, het beter organiseren van jouw tijd als founder of onderneemster, op het sneller ontplooien van je markt en het structureren van je marketing en verkoop, op het begrijpen van en bijsturen op basis van je cijfers en op het klaarmaken van je bedrijf voor externe financiering, mocht je dat willen.Je gaat in bad met onderneemsters die in dezelfde schoenen staan of hebben gestaan en o.a. vrouwelijke experten in de verschillende aspecten van succesvol ondernemen.

 

wat mag je verwachten van het female founders acceleratorprogramma?

Het Female Founders Acceleratorprogramma start op 30 januari 2020 en eindigt op 18 juni 2020. Tijdens deze periode van ruim vier maanden neem je deel aan acht modules (zie Female Founders Acceleratorprogramma voor meer details) die telkens ingaan op een bepaald thema (vb. groei-ambitie, jezelf als founder en bedrverkoop, marketing, financieel beleid, …).

Het traject biedt het volgende:

  • Hands-on aanpak die resulteert in concrete, onmiddellijk te nemen stappen, en korte- en langetermijn plannen
  • De thema’s worden behandeld door vrouwelijke ondernemers, vanuit hun vakexpertise en ervaring
  • Ervaringsuitwisselingen met onderneemsters die in hetzelfde bad zitten
  • One-on-one coaching sessie als afsluiter van het traject.

Tijdens de sessies voorzien we aangepaste catering.

Analytisch nummer: 
5 10 50 01 000 NAV SO Leu