Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie

Alle seminaries van Fiscale Club Leuven vinden plaats op Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee.

KMO-portefeuille

 Ontvang tot 40% subsidie van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is beschikbaar voor KMO's vanaf een factuur van 100 euro. UC Leuven is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O103479 (O = hoofdletter O). Voor een nuttige handleiding voor de aanvraag, kijk op www.kmo-portefeuille.be. Gelieve uw projectaanvraag in te dienen na ontvangst van de factuur.

Annuleringsvoorwaarden bij inschrijving in navorming

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurt en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden https://www.ucll.be/algemene-voorwaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.

Bijkomende informatie

Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij Hilde Van Gossum.
Tel.: 016 375 303
E-mail: hilde.vangossum@ucll.be