Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaaroverzicht vennootschapsbelasting met een terugblik op de meest relevante wijzigingen en tendensen inzake VenB van 2017.

En wat brengt 2018 ?

Erkenningsnummer BIBF 75516 / Erkenningsnummer IAB A0013/2009 – attest 3 uur

Eénmaal per jaar verzamelt Yves Verdingh voor u de belangrijkste nieuwe wetten en uitvoeringsbesluiten, adviezen, arresten, circulaires,... op het vlak van Vennootschapsbelasting .

Zo krijgt u een grondige opfrissing van alle informatie die het voorbije jaar belangrijk is voor uw dossiers. U krijgt tegelijk een vooruitblik op maatregelen die op komst zijn.

Na deze update bent u weer helemaal mee met de belangrijkste wijzigingen in de vennootschapsbelasting. Zo houdt u uw adviezen perfect op peil.

De inhoud van dit seminarie wordt samengesteld op basis van de recentste actualiteit. Daarom kunnen wij u nog geen concrete thema’s communiceren. Wij garanderen u echter wel dat de spreker u wegwijs maken in de belangrijkste wijzigingen. Hij beantwoordt ook graag uw fiscale vragen.

Praktisch

  • Datum: 13 december 2017 van 19u-22u

  • Spreker : Yves Verdingh,
    Head of Tax bij BNP Paribas Fortis. Lid van verschillende redactiecomités zoals 'Fiscale Actualiteit', 'Vennootschap en Belastingen' en 'Algemeen Fiscaal tijdschrift'. Yves is auteur van de 'Aangiftegids Vennootschapsbelasting4;

  • Prijs: vrij van BTW: art. 44§2-4° (onderwijs)

    • Externen: €85,00

    • Alumni: €80,00

  • Locatie:  Campus Proximus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee