Overslaan en naar de inhoud gaan

PRACTICUM PERSONENBELASTING AANSLAGJAAR 2018 INCLUSIEF AANGIFTEGIDS

Erkenningsnummer BIBF81496/ Erkenningsnummer IAB A0014/2009 – attest 3 uur

Doelstelling van het practicum is de recente ontwikkelingen in de personenbelasting aan de hand van praktische voorbeelden toe te lichten. Op die wijze worden de gunstige en de minder gunstige effecten van de nieuwigheden optimaal duidelijk gemaakt.

De praktische voorbeelden en oefeningen hebben zowel betrekking op evoluties in de wetgeving, de nieuwe standpunten in circulaires en parlementaire vragen en de nieuwe inzichten van de rechtspraak.

Vanzelfsprekend worden de nieuwe rubrieken van de nieuwe aangifte in de personenbelasting uitgebreid toegelicht en “ingeoefend”.

Het practicumseminarie is dan ook een ‘natuurlijke’ aanvulling van het aangifteseminarie.

SPREKER

Maurice DE MEY, belastingconsulent, auteur van de Aangiftegids personenbelasting

DATA

Donderdag 7 juni 2018 van 18u - 21 uur

PRIJS

110 euro (alumni 105 euro) inclusief syllabus, een gratis broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze.

Vrij van BTW: art. 44§2-4° (onderwijs)
 

KMO-PORTEFEUILLE (vanaf €100)

Ontvang tot 40 % steun van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille (vroegere BEA).  UC Leuven-Limburg is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O100443 (met na het punt de hoofdletter O).

Wij raden u aan de KMO-portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van deze opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn. Anders kan u geen aanspraak meer maken op de steun.

LOCATIE

UC Leuven-Limburg, Campus Diepenbeek, Agoralaan z/n, Gebouw De Ark, 3590 Diepenbeek

ATTESTERING

Deze opleiding geeft recht op een IAB/IBR/BIBF attest (3u) permanente vorming

INSCHRIJVEN

U kan zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier