Overslaan en naar de inhoud gaan

UPDATE PERSONENBELASTING 2018

Erkenningsnummer BIBF 81491/81492/ Erkenningsnummer IAB A0014/2009 – attest 3 uur

Zoals blijkt uit de titel van het seminarie staat de update van de aangifte in de personenbelasting centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken. De formele wijzigingen aan de aangifte worden telkens aangeduid.

Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de inhoudelijke wijzigingen die de personenbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen.

De deelnemers worden gewezen op de ontwikkelingen die zich tijdens het afgelopen jaar hebben voorgedaan in de wetgeving en rechtspraak, op nieuwe circulaires die verschenen zijn en interessante standpunten die in de rechtsleer zijn verwoord.

SPREKER

Nathalie NIMMEGEERS, senior Tax Advisor BNP Paribas Fortisbank

DATA

Donderdag 26 april 2018: keuze tussen namiddag- of avondseminarie

Namiddagseminarie van 14u - 17u

Avondseminarie van 18u - 21u

PRIJS

85 euro (alumni 80 euro) inclusief syllabus, een gratis broodjesbuffet bij aanvang (enkel ’s avonds) en versnaperingen tijdens de pauze.

Vrij van BTW: art. 44§2-4° (onderwijs)

KMO-PORTEFEUILLE (vanaf €100)

Ontvang tot 40 % steun van de Vlaamse Overheid door beroep te doen op de KMO-portefeuille (vroegere BEA).  UC Leuven-Limburg is een erkende opleidingsverstrekker met als erkenningsnummer DV.O100443 (met na het punt de hoofdletter O).

Wij raden u aan de KMO-portefeuille DIRECT aan te vragen bij inschrijving van deze opleiding. Het vakje 'factuurnummer' laat u blanco. De portefeuille dient ten laatste 14 dagen NA aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn. Anders kan u geen aanspraak meer maken op de steun.

LOCATIE

UC Leuven-Limburg, Campus Diepenbeek, Agoralaan z/n, Gebouw De Ark, 3590 Diepenbeek

ATTESTERING

Deze opleiding geeft recht op een IAB/IBR/BIBF attest (3u) permanente vorming

INSCHRIJVEN

U kan zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier