Overslaan en naar de inhoud gaan

KAnttekeningen bij de jaarafsluitingen

Erkenningsnummer BIBF 103366/ Erkenningsnummer IAB A0014/2009  – attest 3 uur
 
Zoals elk jaar zit je weer volop in de periode van de jaarafsluiting, de jaarrekening opstellen en  de fiscale situatie inschatten. Daarbij wil je natuurlijk niet struikelen over nieuwe wettelijke bepalingen of interpretaties. Dit seminarie ‘Kanttekeningen bij de jaarafsluitingen’ wil hierbij jouw gids zijn.
Je krijgt een overzicht van de relevante wetgeving, rechtspraak en rechtsleer van het afgelopen jaar, met in het bijzonder aandacht voor de nieuwigheden inzake de jaarrekening, het vennootschapsrecht, de vennootschapsbelasting en btw.
 
Je kan je vragen voorleggen aan de spreker vóór of tijdens de uiteenzetting.
 

Spreker

Jan Depoorter, gecertificeerd fiscaal accountant, directeur SBB Accountants & Adviseurs en Gregory Henin, fiscaal jurist SBB Accountants & Adviseurs

DATUM

Dinsdag 24 november 2020 van 18u00 tot 21u00.


LOCATIE

Live webinar
Je kan het webinar in real time volgen op de voorziene datum en het voorziene tijdstip. Nadien zal het webinar via een weblink nog drie weken consulteerbaar zijn. Je krijgt de slides op voorhand digitaal toegestuurd.
 

PRIJS

90  (alumni:€ 85 )
Vanaf 10 deelnemers van eenzelfde bedrijf, krijg je een korting van 10% .
Inclusief syllabus, broodjesbuffet bij aanvang en versnaperingen tijdens de pauze.

Vrij van btw: Art. 44§2-4° WBTW

INSCHRIJVEN


KMO-PORTEFEUILLE
Je kan voor deze  navorming subsidie aanvragen bij de KMO-portefeuille.
De subsidieaanvraag dient ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan je geen aanspraak op de steun meer maken.  Je mag alle seminaries van alle medewerkers, waarvoor je inschrijft, bundelen in één aanvraag.
Wacht dus niet op je factuur, maar vraag hier meteen  de subsidie aan a.d.h.v. je bevestigingsmail(s). Na inschrijving krijg je een uitgebreide automatische bevestigingsmail, zodat je een correcte berekening van het bedrag kan maken. In het inschrijfformulier kan je bovendien een extra administratief e-mailadres toevoegen, zodat alle inschrijvingen van hetzelfde bedrijf bij één persoon terecht komen en die een overzicht heeft.
 
ATTESTERING
De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF & IAB (ITAA). Je hebt recht op een attest van 3 uur permanente vorming.