Overslaan en naar de inhoud gaan

Aandachtspunten voor het vermijden van een BTW-kost

Erkenningsnummer BIBF  103338 / Erkenningsnummer IAB A0013/2009 – Attest 2 uur
 
Gedurende dit seminarie worden vaak voorkomende fouten in de BTW besproken aan de hand van diverse praktijkgevallen. De doelstelling hierbij is om meerdere aandachtspunten toe te lichten om een eventuele BTW-kost te vermijden.

Je hebt de gelegenheid om jouw vragen voor te leggen aan de spreker vóór of tijdens de uiteenzetting.

SPREKER

Rob Van den Plas, btw-specialist De btw-lijn (Btw- en douaneadvies)

 

DATUM

Dinsdag 27 oktober 2020 van 12u00 tot 14u00.

LOCATIE

Live webinar
Het webinar wordt in realtime aangeboden op de voorziene datum en het voorziene tijdstip. Nadien zal het webinar via een weblink nog drie weken consulteerbaar zijn. De slides worden op voorhand digitaal toegestuurd.
 

PRIJS

70 euro  (alumni 65 euro)
Vanaf 10 deelnemers van eenzelfde bedrijf wordt een korting van 10% toegestaan.

Vrij van btw: art. 44§2-4° WBTW
 

INSCHRIJVEN

KMO-PORTEFEUILLE
Je kan voor deze  navorming subsidie aanvragen bij de KMO-portefeuille.
De subsidieaanvraag dient ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding aangevraagd te zijn, anders kan je geen aanspraak op de steun meer maken.  Je mag alle seminaries van alle medewerkers, waarvoor je inschrijft, bundelen in één aanvraag.
Wacht dus niet op je factuur, maar vraag de subsidie aan a.d.h.v. je bevestigingsmail(s). Na inschrijving krijg je een uitgebreide automatische bevestigingsmail, zodat je een correcte berekening van het bedrag kan maken. In het inschrijfformulier kan je bovendien een extra administratief e-mailadres toevoegen, zodat alle inschrijvingen van hetzelfde bedrijf bij één persoon terecht komen en die een overzicht heeft.

ATTESTERING
De seminaries van de Fiscale Club worden erkend door het BIBF & IAB (ITAA). Je hebt recht op een attest van 2 uur permanente vorming.